Fotbalistul care s-a iubit cu cele mai frumoase femei ale României, episod exploziv cu celebra Corina Chiriac: „Fiica mea m-a dat de gol”

Mihai Rosoiu 24.12.2020, 17:19
Fotbalistul care s-a iubit cu cele mai frumoase femei ale României, episod exploziv cu celebra Corina Chiriac: „Fiica mea m-a dat de gol”

Jucătorii din ziua de astăzi nici nu visează la succesul celui despre care se spune că a fost „craiul țării”. Fotbalistul care s-a iubit cu cele mai frumoase femei ale României a trăit un episod exploziv alături de Corina Chiriac. Fiica celebrului cuceritor apare în poveste și ea este cea care dă în vileag tot amantlâcul.

Cine este fotbalistul care s-a iubit cu cele mai frumoase femei ale României

Fotbaliștii români au avut mereu trecere la femeile frumoase ale vremurilor. Aproape în fiecare generație a existat un „lider” al cuceririlor, însă nimeni nu a putut să-l egaleze pe Alaxandru Boc. Fostul jucător al Universității Craiova, al celor de la Dinamo sau Rapid s-a ridicat desupra tuturor atunci când vine vorba despre succesul la femei.

Alexandru Boc, fotbalistul care s-a iubit cu cele mai frumoase femei ale Romaniei
Alexandru Boc, fotbalistul care s-a iubit cu cele mai frumoase femei ale Romaniei

Legenda spune că nicio tânără domnișoară nu-i putea rezista fundașului de fier. Șarmul său irezistibil le făcea pe multe dintre reprezentantele sexului frumos să-i pice în mreje. Una dintre „victime” a fost Corina Chiriac. Cunoscuta noastră artistă s-a iubit cu Sandu Boc, însă a fost o iubire interzisă. Chiar în timpul în care cele două celebrități își consumau iubirea, Boc era căsătorit.

A invitat-o în casă de față cu fiica sa

Povestirea lui Sandu Boc despre acest episod puțin cunoscut este elocvent în acest sens.

„Stătea la două blocuri de mine şi într-o zi, eram în faţa blocului cu fata mea, Alexandra, care atunci avea 3-4 ani. Corina Chiriac a venit şi eu am invitat-o înăuntru. S-a jucat cu Alexandra pe covor cîteva ore, apoi a rămas la noi. La vreo două luni, eram cu soţia la socri la masă. În timp ce mâncam, pe TVR1 începuse un recital al Corinei Chiriac. Fetiţa mea s-a dus la televizor şi a început să zică: «Uite-o, tati, pe tanti aia care a venit la noi, s-a jucat cu mine şi a stat apoi cu tine». Tuturor celor de la masă le-au căzut tacâmurile din mână, iar eu nu ştiam ce să mai zic”, a povestit Sandu Boc.

Dublu campion al României cu Petrolul și Universitatea Craiova

Fotbalistul care s-a iubit cu cele mai frumoase femei ale României a avut o carieră strălucită. A evoluat pentru echipe mari ale fotbalului românesc precu Petrolul Ploiești, Universitatea Craiova, Rapid București, Dinamo sau Sportul Studențesc. Alexandru Boc are două titluri naționale cucerite cu Petrolul și Universitatea Craiova.

Alexandru Boc a fost mereu un cuceritor
Alexandru Boc a fost mereu un cuceritor

În palmaresul lui Boc se mai află o cupă a României cucerită pe vremea când evoluat pentru Rapid. De asemenea, Boc a fost selecționat de șase ori la echipa națională a României.

Pe „lista cuceririlor” lui Boc se numără Corina Chiriac, Aimee Iacobescu, Natalia Guberna, fiica Șahului din Iran, dar și numeroase sportive și balerine ale țării.

Urmăriți Playsport.ro și pe