FOTO – ”Cea mai sexy femeie din lume”, invitată să iasă la un date cu Tom Brady! Cum a reacționat Paige Spiranac

Pintilie Iosif 23.11.2022, 10:14

Paige Spiranac (29 de ani) este considerată cea mai sexy femeie din lume. Distincția i-a fost acordată acesteia din partea revistei Maxim.

Fanii fostei jucătoare de golf au un vis: o relație între ea și Tom Brady (45 de ani). Cel din urmă este unul dintre cei mai mari jucători din istoria NFL. Acum o lună, el a divorțat de Gisele Bundchen, soția alături de care a trăit mai bine de 13 ani.

Paige Spiranac, reacție după zvonurile despre ea și Tom Brady

După ce un fan a redactat un mesaj prin care încearcă să ăi unească pe cei doi, jucătoarea de golf a reacționat.

”Sacă aș fi Tom Brady, aș suna-o pe Paige Spiranac. ARe 29 de ani, incredibil de sexy, recent divorțată și este o fostă sportivă de performanță care înțelege și te poate susține în activitațile tale, Și Brad iubește golful. Acesta ar putea fi un cuplu puternic”, a transmis un fan.

Fără să intre în detalii intime, Spiranac i-a răspuns: ”Fanii mei sunt atât de dulci, mulțumesc. Nu e nevoie de efort ca să fim buni și mereu încerc să fac tot ce pot pentru a face cuiva ziua mai bună.

Prețul pe care îl cere Paige Spiranac pentru o postare pe paginile de socializare

Fosta jucătoare de golf câștigă o avere din postările pe care le face în social-media. Pentru o simplă poză cu sponsorizare, Paige Spiranac primește 10.000 de euro. Costul este unul impresionant, însă dacă luăm în calcul că aceasta este urmărită de 3.6 milioane de persoane pe Instagram, înțelegem și de ce.

În comparație, celebrul Tiger Woods câștigă 8.500 euro pentru fiecare postare. Conform presei din Anglia, Paige are o avere impreionantă, estimată la aproximativ 3.5 milioane de euro.

A lăsat golful pentru a deveni influencer

Paige Spiranac recunoaște că nu s-ar fi așteptat ca jobul ei să fie cel de influencer, însă iubește viața pe care o are și speră ca activitatea ei din online să crească din ce în ce mai bine.

”Dacă mi-ai fi spus în ultimul meu an de facultate că viața mea va merge pe această cale, ți-aș fi râs în față. Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva, dar sunt atât de recunoscătoare că s-a întâmplat.

Sunt capabilă să iubesc cine sunt și ceea ce fac prin crearea de conținut și fiind un influencer. Așa că sunt mulțumită de cum a ieșit totul. Mi-aș fi dorit să fi jucat golf la un nivel mai înalt și să fi obținut mai mult, dar nu aș schimba asta pentru nimic în lume”, a declarat de curând Paige Spiranac.

Paige Spiranac a fost implicată într-un scandal imens

Fosta jucătoare de golf a participat la un turneu caritabil în SUA. Ca de obicei, aceasta a fost asaltată de fani ce și-au dorit o poză cu ea. Unul dintre aceștia însă a provocat un scandal imens.

Acesta a pretins că fosta sportiva i-a furat 10.000 de euro. În final, s-a dovedit că scandalul a fost doar un caz de fraudă online, însă Paige susține că a fost puternic afectată de cele întâmplate.

„Acest om a venit și mi-a cerut să facem o poză. La început părea bine, dar apoi a început să spună că l-am furat 10 mii de dolari. A început să mă amenințe. A fost o situație foarte înfricoșătoare.

S-a dovedit că acest om fusese victima unei fraude online făcută de pe un profil fals. Era foarte nervos. M-am chinuit cu aceste probleme de securitate de ceva vreme, dar, în ultima perioadă, situația s-a înrăutățit”, a povestit aceasta în presa din Marea Britanie.