FOTO. Cum „se ceartă” Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu pe rețelele de socializare. Au apărut discuțiile

Ștefănescu Dragoș / 24.12.2021, 23:24

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu și fotbalistul Marco Dulca formează un cuplu de câteva luni. Cei doi ”se ceartă” într-o manieră amuzantă pe rețelele de socializare, provocând zâmbetele urmăritorilor lor.

Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu ”se ceartă” pe rețelele de socializare

Mihaela Buzărnescu (33 de ani) și Marco Dulca (22 de ani) formează un cuplu de câteva luni. Cei doi sportivi se înțeleg de minune în ciuda diferenței de vârstă dintre ei.

Miki și Marco, au ales ca destinație de vacanță, Maldive. Cei doi au urcat pe Instastory poze şi filmuleţe de la sosirea pe insula din Oceanul Indian. Marco a postat recent o poză din vacanță, iar Miki i-a lăsat un comentariu amuzant în care îi atrage atenția iubitului său.

„Bun și fotograful”, a comentat „Miki” Buzărnescu la poza postată de Marco Dulca. „E ok…”, a replicat fotbalistul, care a primit ulterior câteva inimioare din partea partenerei sale.

Puţini le dădeau şanse celor doi să aibă o relaţie mai lungă, însă ei se înțeleg foarte bine, iar susţinerea de care se bucură din partea familiilor pare să fie suficientă pentru liniştea lor.

Cristi Dulca este alături de fiul său Marco

Cristi Dulca, selecționerul naționalei feminine a României a vorbit în exclusivitate pentru PlaySport.ro despre relația fiului său Mario cu Mihaela Buzărnescu. Tehnicianul a dezvăluit ce relație are cu partenera fiului său și ce părere are despre faptul că aceasta este cu 11 ani mai mare decât fotbalistul Chindiei Târgoviște. Dulca a explicat și faptul că cei doi nu au prea mult timp liber, fiind mereu în cantonamente sau la turnee.

Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, a spus Cristi Dulca.

La întrebarea legată de diferența de vârstă dintre cei doi, antrenorul s-a rezumat la a spune doar „Ce vârstă are dragostea?”.

Marco Dulca la naționala mare a României?

Cristi Dulca a vorbit pentru PlaySport.ro și despre șansele lui Marco Dulca de a fi selecționat la prima reprezentativă. Acesta a subliniat faptul că pasul la naționala mare a României depinde doar de evoluțiile lui Mario.

Asta depinde în primul rând de evoluțiile lui. Eu i-am și spus că trebuie să iasă din fiecare joc mulțumit de evoluția lui și să dea totul. Sunt multe aspecte despre care vorbim. Trebuie să fie mulțumit de fiecare antrenament și de fiecare meci. Și sigur că depinde de antrenorul de la echipa națională. Nu se poate convoca singur.

Eu sper că prin evoluțiile lui constant bune să facă pasul spre echipa națională mare, pentru că până la urmă ăsta este visul oricărui jucător. Eu știu ce înseamnă să primești telefonul acela de a fi convocat la echipa națională.

La Chindia Târgoviște a dat de un antrenor care i-a dat încredere, care l-a băgat meci de meci și contează enorm să ai meciuri în picioare”, a declarat Cristi Dulca la emisiunea PlaySport Live.