Gigi Becali are „concurență” serioasă în Liga 1. Pe cine consideră Dumitru Dragomir „mai rău” decât patronul de la FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță / 06.11.2021, 06:01
Gigi Becali are „concurență” serioasă în Liga 1. Pe cine consideră Dumitru Dragomir „mai rău” decât patronul de la FCSB

Gigi Becali a intrat definitiv în folclorul fotbalului românesc pentru ușurința cu care schimbă antrenorii la FCSB și pentru declarațiile sale controversate. Se pare însă că există un rival pe măsura sa în Liga 1.

Ba mai mult, acesta chiar l-ar „învinge” pe finanțatorul echipei roș-albastre în ceea ce privește modul de a-și conduce clubul. Sau cel puțin așa susține Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir susține că Adrian Mititelu este „din același aluat” cu Gigi Becali

Este vorba despre Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova. Recent, acesta l-a demis pe Flavius Stoican după ce îl numise în funcție cu doar 4 săptămâni înainte.

Acest lucru l-a făcut pe fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România să susțină că Mititelu îl întrece pe Gigi Becali la astfel de practici.

El l-a acuzat pe cel care se află în prezent după gratii că are impresia că poate face orice dorește la club, doar pentru că investește acolo. De asemenea, Dragomir a avut cuvinte de laudă la adresa lui Flavius Stoican, căruia îi prevede o carieră de succes în antrenorat.

Asta este, nu sunt banii lui? Mie mi-a făcut mult rău Mititelu, dar ce să-i faci? Mititelu e mai rău decât Gigi Becali. Ei cred că sunt stăpânii mapamondului, dacă bagă banii lor. Flavius este un viitor antrenor de succes, o să vedeți! Am mare încredere în el”, a spus Dumitru Dragomir la ProSport Live.

Stoican nu a plecat fără scandal din Bănie, așa cum a susținut public

Cu toate că a fost dat afară după doar 4 meciuri, Stoican nu îi poartă pică lui Adrian Mititelu. Cel puțin nu în discursul public. Antrenorul a declarat după anunțul oficial că a făcut tot ce a depind de el pentru a obține rezultate bune. Și chiar i-a mulțumit patronului pentru șansa acordată.

Despărțirile sunt ceva normal. Noi, oamenii și societatea le condimentăm cu dramatism. Am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulțumesc domnului Mititelu. Am venit și am muncit. Am vrut să construim din mers, dar deocamdată atât s-a putut. Eu atât am putut. Restul e istorie!”, a spus Stoican potrivit GSP.

Se pare însă că despărțirea dintre cei doi nu a fost chiar atât de pașnică precum a lăsat antrenorul să se înțeleagă în presă. Conform sursei citate, Stoican ar fi reacționat extrem de dur la adresa conducerii înaintea meciului cu Rapid, terminat la egalitate, scor 0-0, când i s-ar fi reproșat jocul slab al echipei.

Nu suntem compatibili deloc, eu nu sunt marioneta nimănui. Dacă tot m-ai angajat, lasă-mă să iau deciziile, apoi mă judeci. E ca și cum îți construiești o clinică, alegi personalul, apoi începi să dai lecții la doctori cum să țină bisturiul. Este incredibil”, le-ar fi spus antrenorul oficialilor clubului.

Surpriză la FC U Craiova. Mititelu a revenit la prima dragoste

EXCLUSIV. Mititelu-Show și la pușcărie! Povești incredibile cu ”antrenorul” deținuților, Adrian Mititelu