Gigi Becali așteaptă cu sufletul la gură FCSB-CFR Cluj, în Liga I. Patronul și-a lăudat vedeta

Olteanu Ștefan / 11.03.2021, 13:29
Gigi Becali așteaptă cu sufletul la gură FCSB-CFR Cluj, în Liga I. Patronul și-a lăudat vedeta

Gigi Becali așteaptă cu nerăbdare meciul din runda cu numărul 28, împotriva campioanei CFR Cluj. Cele două mari rivale din ultimii ani sunt favorite la titlu și în acest sezon, iar ultimul duel din sezonul regular se va da pe terenul roș-albaștrilor.

Gigi Becali așteaptă cu sufletul la gură FCSB-CFR Cluj, în Liga I

FCSB are o deplasare dificilă în următoarea etapă, cu UTA Arad, însă Gigi Becali nu mai are răbdare până la derby. Finanțatorul FCSB de abia așteaptă duelul cu CFR Cluj din runda cu numărul 28 pentru a putea măsura forțele propriei echipei.
FCSB și CFR se află în fruntea clasamentului, ambele având un total de 57 de puncte după 26 de meciuri. Mai sunt doar patru etape până la trecerea în playoff și lupta pentru titlu se încinge din ce în ce mai tare.
La ultima etapă din campionat, Edi Iordănescu a avut o ieșire nervoasă pe banca CFR-ului și a fost eliminat. Antrenorul campioanei a primit o suspendare de două etape și va lipsi de pe bancă la derby-ul cu FCSB.

Eu abia aștept meciul cu CFR Cluj. Nu mă interesează ce face Edi Iordănescu și nici nu mă interesează că o să fie suspendat, cum nu mă interesează nici că a venit Arlauskis la CFR”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

FCSB – CFR Cluj este programat vineri, 19 martie, de la ora 20:30.
Imediat după partida cu CFR Cluj, pentru FCSB urmează un nou duel dificil. Roș-albaștrii întâlnesc în penultima etapă din sezonul regular Universitatea Craiova. Oltenii speră în continuare la titlu și au de recuperat 7 puncte față de FCSB și CFR Cluj.

FCSB- CFR Cluj se joacă pe 19 martie, de la 20:30
FCSB- CFR Cluj se joacă pe 19 martie, de la 20:30

Transferul lui Arlauskis nu îl sperie pe patronul FCSB-ului: „E vreun Superman, tată, și nu stiu eu? Vlad e cel mai bun!”

Clujenii au anunțat recent transferul oficial al lui Giedrius Arlauskis. Portarul lituanian a revenit în Gruia la aproape opt luni distanță după ce pleca în Arabia Saudită.
Arlauskis este unul dintre cei mai titrați jucători din Liga I, cu nu mai puțin de cinci campionate câștigate. El a fost om de bază în echipa CFR-ului care a luat trei titluri consecutive în ultimii ani.
Cu toate acestea, revenirea lui nu îl sperie pe Gigi Becali. Finanțatorul roș-albaștrilor e convins că cel mai bun portar din Liga I apără la FCSB, nu la CFR Cluj.

E cumva Arlauskis vreun Superman, tată, și nu știu eu? Vlad e cel mai bun portar din Liga I și am mare bază în el” a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

La 21 de ani, Vlad este evaluat de Transfermarkt la 700.000 de euro. Gigi Becali anunța recent că va bate un record de transfer cu tânărul său portar.

Andrei Vlad, lăudat de Gigi Becali
Andrei Vlad, lăudat de Gigi Becali