I-a dat „o palmă” lui Kylian Mbappe. Veteranul Karim Benzema i-a luat fața colegului său de la naționala Franței

Dragos Stefanescu 14.01.2022, 11:31
I-a dat „o palmă” lui Kylian Mbappe. Veteranul Karim Benzema i-a luat fața colegului său de la naționala Franței

Karim Benzema este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lume. Atacantul francez traversează o perioadă extrem de prolifică, fiind omul decisiv al lui RealMadrid. Benzema i-a luat fața lui Kylian Mbappe și și-a adjudecat un prestigios trofeu.

Karim Benzema i-a luat fața lui Kylian Mbappe

Karim Benzema (34 de ani) a demonstrat anul trecut, încă o dată, că este unul din cei mai buni fotbaliști din lume. Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid a fost de bun augur pentru starul francez, acesta devenind principala ”armă” a galacticilor. În afara faptului că este un marcator de mare clasă, Benzema este și un creator. La momentul actual, Benzema este un jucător complet, fără de care Real Madrid ar avea reale probleme. De la debutul acestui sezon, Benzema a înscris 20 de goluri în 23 de partide disputate în toate competiţiile, 15 dintre ele în La Liga. Cu aceste reușite, a ajuns la 401 de goluri, în toată cariera sa. Astfel devine al doilea cel mai bun marcator din istoria fotbalului francez. Și are mari șanse să devină recordmenul absolut, pentru că cel care îl depășește, Thierry Henry, are 411 reușite.

Chiar dacă a pierdut Balonul de Aur în fața lui Lionel Messi, Karim Benzema a primit totuși o recunoaștere a formei sale de excepție. Revista France Football l-a numit joi „Cel mai bun fotbalist francez din 2021”. Pe locul 2 s-a clasat Kylian Mbappe (23 de ani), atacantul lui PSG, urmat pe podium de N’Golo Kante (30 de ani), mijlocașul lui Chelsea.

Benzema îl așteaptă pe Mbappe la Real Madrid

Karim Benzema a celebrat premiul primit împreună cu fanii săi de pe Instagram. Francezul a postat mai multe poze cu trofeul acordat de revista France Football. Unul dintre cei care a dorit să-l felicite pe Benzema a fost chiar marele învins al acestui premiu, Kylian Mbappe. Atacantul lui PSG a dat dovadă de fairplay și l-a aplaudat pe conaționalul său. Cei doi jucători au o relație foarte bună, formată la naționala Franței. În această vară ei pot deveni coechipieri și la Real Madrid. Atacantul Realului a declarat că este convins că Mbappe va ajunge la Madrid, chiar dacă negocierile sunt departe de a fi încheiate.

Eu și Mbappe ne înțelegem foarte bine pe teren și în afara acestuia, și este clar că aș vrea să fie cu mine la Real Madrid, care este cea mai bună echipă din lume. Sunt sigur că într-o zi va juca pentru Madrid”, a declarat Karim Benzema, citat de AS.

Urmăriți Playsport.ro și pe