Ilie Năstase, bolnav de COVID-19! Cum se simte fostul mare tenismen

Robert Zanfir 24.11.2021, 20:52
Ilie Năstase, bolnav de COVID-19! Cum se simte fostul mare tenismen

Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19 în vacanța de la Istanbul. Fostul mare tenismen nu s-a simțit confortabil după cele câteva zile de relaxare pe care și le-a permis după scandalul cu Ciprian Marica.

Ilie Năstase are iar probleme de sănătate. Fostul număr 1 mondial a acuzat probleme în ultimul timp din cauza scandalului cu Ciprian Marica. Fostul atacant al naționalei l-a înlăturat din Consiliul de administrație al fundației sale, iar Nasty a ajuns pe mâna medicilor.

Ilie Năstase, bolnav de COVID-19! Cum se simte fostul mare tenismen

Pentru a uita de conflictul care nu i-a dat pace în ultimele zile, Ilie Năstase a plecat împreună cu soția în Turcia. A ales destinația Istanbul, unul dintre orașele favorite.

Dispoziția fostului tenismen a primit însă o lovitură la revenirea în România. Acesta a simțit un disconfort, în urma căruia a decis să efectueze testul anti-covid.

Acesta ar fi indicat prezența temutului virus asiatic, anunță ProSport, astfel că Năstase a decis să se izoleze, pentru a trece mai bine peste boală.

Din primele informații, se pare că Ilie Năstase se simte bine și optimist.

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine.

Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat un apropiat al lui Ilie Năstase, pentru sursa amintită.

Secretul din spatele scandalului Ciprian Marica – Ilie Năstase

Vestea scandalului dintre Ciprian Marica – Ilie Năstase a șocat pe toată lumea, mai ales pentru că fostul fotbalist este nașul de cununie a lui Ilie Năstase în căsătoria cu Ioana.

Se pare că cei doi au schimbat termenii înțelegerii, iar Marica este îngrijorat pentru banii investiți în fundația care deține Baza Voința.

„Aș începe cu terenul de 50 de milioane de euro. Vorbim de un teren al statului așa că m-am trezit să vin să investesc într-o bază sportivă. Nu am investit în altceva decât în sport, terenul nu e miza, îl deține statul.

Am avut o înțelegere cu Ilie Năstase, finul meu, la momentul respectiv avea încredere în mine, acum lucrurile s-au întors. În momentul în care Ilie mi-a zis că nu mai este de acord cu înțelegerea, i-am spus că nu am nicio problemă.

Să schimbe deal-ul sau să îl facă cu oricine își dorește, cu singura garanție de a garanta investiția pe care eu am făcut-o. Nu vreau să divulg detaliile înțelegerii”, a declarat Ciprian Marica

Urmăriți Playsport.ro și pe