Imagini nemaivăzute cu Simona Halep la Australian Open 2021. Cum a fost surprinsă românca

Giosanu Catinca 27.01.2021, 09:30
Imagini nemaivăzute cu Simona Halep la Australian Open 2021. Cum a fost surprinsă românca

Simona Halep (29 de ani) i-a impresionat pe toți la Australian Open 2021. Cum a fost surprinsă campioana noastră?

Cum a fost surprinsă Simona Halep la Australian Open 2021?

Simona Halep face antrenamente în stilul lui Rocky înainte de primul turneu de Grand Slam al anului. Dovadă stau videoclipurile postate de sportiva din Constanța.

În momentul de față, Simona Halep se află la Adelaide. Cea de-a doua jucătoare a clasamentului WTA profită de faptul că poate merge pe terenul de tenis și se antrenează intens. Spre deosebire de ea, jucătorii cazați la hotelul din Melbourne exersează în camerele de hotel, fiind izolați.

Numărul 2 WTA a făcut publice câteva filmulețe în care a fost surprinsă pe terenul de tenis. Pe imaginile publicate pe una dintre cele mai utilizare rețele sociale se vede cum ea se antrenează în stilul ”Rocky”.

Simona Halep se antrenează în stil Rocky la Australian Open 2021
Simona Halep se antrenează în stilul ”Rocky” la Australian Open 2021 Sursa Foto: Captură Twitter

”Nu ne-am antrenat niciodată mai mult!”

În vârstă de 29 de ani, Simona Halep a demonstrat încă odată cât de determinată este înainte de primul Grand Slam din acest an. Jucătoarea de tenis din Constanța se antrenează timp de cinci ore în fiecare zi, pentru a-și menține condiția fizică. De curând, ea a declarat că este pregătită pentru duelurile de foc ce o așteaptă.

La rândul lui, Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii săi, a recunoscut că Simona are parte de condiții foarte bune în Australia. În consecință, și antrenamentele sunt desfășurate la paramentrii normali, iar forma fizică nu are de suferit, așa cum se plâng alte sportive din circuitul WTA.

Avem condiții foarte bune. Cei de la Adelaide și-au dat silința. Sunt reguli stricte de securitate. Avem balcon, suntem într-un aparthotel. Comparativ cu Melbourne, unde stau în camere de hotel. Din punctul de vedere al timpului de antrenament, este același. Nu ne-am antrenat niciodată mai mult, a declarat Efremov pentru Digisport.

Spre deosebire de Halep, jucătorii cazați la hotelul din Melbourne exersează în camerele de hotel, fiind izolați. În aceeași situație se află și Sorana Cîrstea, care, la un moment dat, a menționat că dacă ar fi știut la ce chinuri va fi supusă, nu ar mai fi mers la marele Grand Slam al anului 2021.

În momentul de față, Simona Halep se află deja la a doua săptămână de carantinare la Adelaide. Alături de sportivă și de echipa sa, se află și o altă jucătoare de tenis din România. Mai exact, este vorba despre Irina-Camelia Begu.