Încearcă să se „scoată” sau spune adevărul? Murad oferă noi detalii de culise din afacerea Dinamo

Bădulescu Silvian 03.09.2022, 08:53
Încearcă să se „scoată” sau spune adevărul? Murad oferă noi detalii de culise din afacerea Dinamo

Continuă telenovela preluării clubului Dinamo. Omul de afaceri Mohammad Murad recunoaște că s-a simțit deranjat când a aflat că cei din conducerea formației din „Ștefan cel Mare” au negociat și cu alți investitori.

„M-am mirat să aflu că sunt discuții cu alte companii din România”

Playsport.ro a anunțat, în exclusivitate, de interesul omului de afaceri libanez pentru Dinamo. Ulterior, acesta s-a dovedit a fi interesat și de Petrolul Ploiești.

Totuși, cel care a candidat pentru Primăria orașului Mangalia s-a simțit trădat de oamenii din conducerea clubului din „Groapă”. Aceștia din urmă au negociat cu One, dar tratativele au picat.

M-am mirat când eu așteptam un răspuns ca să ne apucăm de treabă, să aflu că sunt discuții cu alte companii din România. Cu toate astea, m-am bucurat că avem competiție, dar m-am simțit un pic trădat. M-am dat deoparte, ca să las pe cei care iau deciziile să facă planul.”, a declarat libanezul pentru Sport Total FM.

Mai mult, acesta a subliniat și necesitatea intervenției oamenilor de afaceri în fotbal și în sport.

Urmăresc meciurile din România, îmi exprim dorința de a susține alte echipe, mă uit la toate. Îmi pare rău de una, îmi place de alta. E criză în fotbalul românesc, în Liga 1 sunt patru-cinci echipe care au probleme majore și e nevoie de intervenția noastră, a mediului de afaceri. Trebuie să intervenim și fiecare să sprijinim cu ce se poate acest domeniu, pentru că nu poate fi susținut altfel, așa e în întreaga lume.”

„Chiar am fost curios dacă eu, ca medic, pot să salvez un pacient ca Dinamo”

Mohammad Murad a subliniat că a găsit formula salvării clubului.

Dinamo, așa cum știm cu toții, e în sufletul multor oameni. Chiar am fost curios dacă eu, ca medic, pot să salvez un pacient ca Dinamo. Am găsit o formulă foarte frumoasă, nu doar eu, un număr de oameni de afaceri, unde eu am fost cel mai implicat, am oferit sume importante de bani și număr de acțiuni suficient încât să putem face un program pe trei ani de zile.”

Totuși, discuțiile cu alte părți l-au tras înapoi pe Murad.

Avem fondurile asigurate, am discutat și cu galeria, au fost foarte amabili, dar, din păcate, după cele două-trei întâlniri, unde am pus totul la punct, de două săptămâni am dat două telefoane, am întrebat și am aflat lucruri care nu-mi plac deloc. Se vorbește cu alți investitori, n-aș vrea să le spun numele, au confirmat acest lucru.”

Urmăriți Playsport.ro și pe