Incidente violente în numele lui Djokovic. Situația a degenerat în Australia după procesul sârbului – FOTO

Moldoveanu Camelia / 10.01.2022, 14:30

Haos total în Australia după ce familia lui Novak Djokovic a anunțat că liderul ATP a fost arestat. Fanii jucătorului de tenis au atacat o mașină în care credeau că se află idolul lor, totul doar pentru a reuși să-l scape din ghiarele autorităților. Poliția din Australia a fost nevoită să intervină de urgență pentru a potoli valul „Novax”.

Poliția din Australia se luptă cu susținătorii lui Djokovic

Imagini halucinante vin din Australia, acolo unde Djokovic a fost reținut, audiat și judecat pentru că a încercat să pătrundă în țară cu o adeverință suspectă care îl scutește de la vaccinarea anti-Covid-19. Luni, la ora 8 (ora României) liderul ATP și-a aflat sentința din partea judecătorului. Totul a fost transmis live pe internet, iar fanii au fost la curent cu fiecare detaliu.

După ce s-a decis eliberarea jucătorului de tenis, validarea adeverinței și restituirea pașaportului, familia Djokovic a apărut în presă cu declarații șocante. Potrivit tatălui lui Nole, sportivul a fost arestat, în ciuda sentinței favorabile, urmând să fie deportat. Mai mult, din spusele părintelui liderului ATP, Novak are de gând să stea în arest până când o să primească un verdict pozitiv și o să i se permită accesul/șederea în Australia și participarea la competiții.

Aflând aceste vești, susținătorii valului Novax (împotriva vaccinării anti-Covid-19) s-au strâns în fața clădirii de birouri unde se află cei trei avocați ai sportivului. Tot acolo a fost surprins, cu ceva timp în urmă, venind chiar Djokovic, într-o mașină și încercând să se ascundă cât mai bine. Oamenii s-au inflamat atunci când au văzut o mașină neagră cu geamuri fumurii ieșind. Crezând că în interior este reținut Novak, fanii s-au năpustit asupra automobilului. În imagini este surprins chiar și un om pe capota mașinii. Polițiștii au fost nevoiți să intervină în forță și să folosească spray paralizant.

Potrivit Thesun.co.uk, declarațiile familiei lui Djokovic sunt false. Autoritățile susțin că sportivul a fost eliberat și că se află la discuții cu avocații care l-au reprezentat în proces.

Citește pe PlaySport.ro care sunt controversele uriașe din viața lui Nole. De la 5G, la întâlniri amoroase cu femei misterioase.

Tatăl liderului ATP crede că fiul lui este un semi-Iisus

În timp ce Novak s-a aflat sub interogatoriu, tatăl marelui sportiv a ieșit la atac în fața camerelor de filmare. Srdjan Djokovic a acuzat Australia că i-ar fi „răpit” fiul. Mai mult, el a vorbit despre liderul ATP asemănându-l cu Iisus. Discursul violent a fost extrem de naționalist și religios, lucru care a atras nenumărați adepți.

În mențin închis. Al nostru Novak, mândria noastră. Novak este Serbia și Serbia este Novak. Îl calcă în picioare pe Novak și în acest mod calcă în picioare lumea din Serbia. Ei l-au legat pe Iisus pe cruce și același lucru fac și cu el (n.r. Novak). El a rezistat și încă trăiește printre noi. În același mod încearcă să-l crucifice și pe Novak. Îl subestimează pentru a-l pune în genunchi.”, a declarat tatăl liderul ATP.