Marele anunț al lui Gigi Becali despre FCSB a sosit. Patronul vicecampioanei a decis când va reveni pe un stadion

Ștefănescu Dragoș / 14.10.2021, 09:10
Marele anunț al lui Gigi Becali despre FCSB a sosit. Patronul vicecampioanei a decis când va reveni pe un stadion

FCSB va avea o perioadă dificilă la reluarea Ligii 1. Edi Iordănescu și membri staff-ului său au fost depistați pozitivi la testul COVID-19. În următoarele partide, roș-albaștri vor fi conduși de pe bancă de un antrenor de conjunctură. În ciuda problemelor existente la echipă, marele anunț al lui Gigi Becali despre FCSB a surprins pe toată lumea.

Marele anunț al lui Gigi Becali despre FCSB

Cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, FCSB a revenit în lupta pentru titlu. Însă patronul Gigi Becali nu mai este prezent la meciurile echipei sale așa cum o făcea pe vremuri. De o lungă perioadă de timp latifundiarul din Pipera a decis să nu mai meargă la meciurile FCSB-ului. Eșecurile din ultimii ani ale echipei roș-albastre l-au făcut pe Becali să nu mai aibă același interes pentru fotbal.

Gigi Becali a explicat când va reveni în tribune la meciurile echipei sale și în ce condiții va face lucrul acesta. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că momentan are alte priorități și doar calificarea FCSB-ului în Champions League l-ar putea face să revină în tribune.

Nu mai merg la meciuri că pe mine nu mă mai interesează fotbalul. Nu pot merge dimineaţa la biserică, la Liturghie, şi seara să te duci la distracţie de fotbal. E o afacere pe care am făcut-o eu şi o continui. Vreau altceva cu viaţa mea acum, am 64 de ani şi vreau altceva cu viaţa mea. Şi nu mai vreau să mă duc la fotbal. Dacă o să fie Liga Campionilor, spectacol, frumos, mă duc. Dar acum, nu mă duc”, a spus Gigi Becali, la Antena Sport.

Pentru FCSB, calificarea în grupele Champions League este o misiune extrem de grea. Roș-albaștri ar trebui să câștige în primul rând campionatul iar apoi ar avea de trecut patru tururi preliminare. În aceste condiții, șansele ca Gigi Becali să-și susțină echipa din tribune în viitorul apropiat sunt foarte mici.

FCSB lovită de pandemia de COVID-19

O veste neașteptată a lovit FCSB-ul chiar înaintea reluării Ligii 1, după pauza cauzată de meciurile echipei naționale. Edi Iordănescu și membri staff-ului său au fost depistați cu COVID-19. În aceste condiții, tehnicianul va lipsi cel puțin 14 zile de la cârma echipei roș-albastre. În absența lui Edi Iordănescu, Eugen Nae (46 de ani) va sta pe banca tehnică a FCSB-ului la următoarele două meciuri. Nae este antrenor cu licenţă PRO iar FCSB a semnat un contract de colaborare cu el. Clubul a depus de urgență contractul la LPF, pentru ca Nae să poată sta pe bancă la meciurile programate în perioada în care antrenorii de la echipă sunt în carantină.

În afara absenței lui Edi Iordănescu, FCSB se confruntă și cu mari probleme de lot. Florinel Coman, Octavian Popescu, Ionuț Panțîru și Sorin Șerban sunt accidentați. Constantin Budescu și Adrian Șut sunt răciți și au fost lăsați preventiv în afara lotului. O veste bună pentru FCSB este revenirea lui Florin Tănase care s-a refăcut după o accidentare mai veche. Prima partidă a roș-albaștrilor va fi cu cei de la CS Mioveni.