Marius Croitoru pune tunurile pe arbitri după eșecul din Bănie: ”Prea multe greșeli într-o singură direcție”

Ștefănescu Dragoș / 27.05.2022, 23:08
Marius Croitoru pune tunurile pe arbitri după eșecul din Bănie: ”Prea multe greșeli într-o singură direcție”

Vineri seară, Universitatea Craiova și FC Botoșani s-au înfruntat în barajul pentru Conference League. Oltenii au câștigat cu 2-0 și vor juca în preliminariile competiției. La finalul partidei, Marius Croitrou a criticat dur maniera de arbitraj. Mai mult, tehnicianul consideră că FC Botoșani a fost echipa din Liga 1 cea mai dezavantajată de arbitraje.

Marius Croitoru, nemulțumit de maniera de arbitraj. Tehnicianul consideră FC Botoșani o victimă a greșelilor de arbitraj

Vineri seară, Universitatea Craiova a primit vizita celor de la FC Botoșani în barajul pentru accederea în preliminariile Conference League. Oltenii au dominat partida și s-au impus cu scorul de 2-0.

La finalul meciului, Marius Croitrou a criticat dur maniera de arbitraj. Mai mult, tehnicianul consideră că FC Botoșani a fost cea mai dezavantajată echipă din Liga 1. Croitoru a evitat să vorbească despre viitorul său pe banca echipei botoșănene, singurul lucru la care se gândește momentan fiind vacanța.

Un meci frumos, pe contre, un meci demn de miza lui. Din păcate nu am putut face mai mult. Am avut momente în care am dominat Craiova chiar și în 10. Din păcate au foast prea multe greșeli de arbitraj și toate doar într-o direcție. Mie mi-ar fi greu să spun altceva acum. Nu am văzut. Mă uitam după minge. Vlădoiu face două faulturi și mie îmi dă galben.

În momentul ăsta nu mă gândesc decât să mă duc în vacanță cu familia. A fost un an greu. Nu m-aș fi gândit că o să ies din play-off. Nu m-am gândit încă ce voi face în continuare. Voi avea o discuție cu domnul Iftime și rămâne de văzut ce se va întîmpla. Va fi un viitor campionat foarte dificil. Ne trebuie 5 sau 6 jucători pentru a juca din nou în play-off.  Sunt cele 4 echipe puternice, plus alte 6 echipe care vor trage să intre în play-off și ele.

În momentul ăsta mă gândesc doar la vacanță. O să-mi închid telefonul. Vreau să am o discutie doar cu domnul Ifitme. Dacă aș avea și eu arbitraje bune. Suntem prima echipa dezavantajată din România. Dacă intervine varul va fi foarte bine. Penru echipele mici va fi foarte bine. Încă se fac greșeli doar în favoarea echipelor mari”, a declarat Marius Croitoru.

Valeriu Iftime îl vrea în continuare pe Marius Croitoru  la FC Botoșani

Valeriu Iftime a vorbit în exclusivitate pentru PlaySport.ro despre viitorul lui Marius Croitrou la FC Botoșani. Finanțatorul susține că își dorește ca tehnicianul să-și continue munca la echipa moldoveană.

Marius rămâne prima opțiune. N-am purtat până acum nicio discuție ca să-l schimb. Dar va trebui să fixăm obiective clare de performanță și vreau să trecem pe hârtie obligații legate de relația și acomodarea cu presa. Noi suntem mai excentrici și provinciali, așa că avem doar de pierdut dacă nu păstrăm o relație politicoasă cu media. Mai ales că Marius e un băiat cu un discurs foarte bun” a declarat Valeriu Iftime.