Marius Șumudică face senzație în Turcia! Se compară cu Hagi și Popescu! ”Îmi place că am atras atenția!”

Moldoveanu Camelia / 03.12.2021, 21:58
Marius Șumudică face senzație în Turcia! Se compară cu Hagi și Popescu! ”Îmi place că am atras atenția!”

Marius Șumudică a făcut show după victoria obținută de Malatyaspor cu 3-1 în fața celor de la Akhisarspor. Antrenorul român recunoaște că-i place să fie în centrul atenție în Turcia, cu toate că nu este Hagi sau Popescu. Însă, „Șumi-Gol” recuperează prin declarațiile spumoase.

Marius Șumudică: „Îmi place că am atras atenția”

Antrenorul a făcut declarații senzaționale după meciul cu Akhisarspor. De menționat este faptul că pe perioada confruntării, Marius Șumudică nu s-a aflat pe banca tehnică deoarece a fost sancționat și s-a bucurat de la distanță de calificarea în 16-imile de finală ale Cupei Turciei. Șumi a recunoscut că-i place să fie în centrul atenției în Turcia și le-a făcut o adevărată declarație de dragoste celor de la Malatyaspor. Cu toate acestea, subliniază că-și mai dorește 6-7 jucători pentru a întări echipa.

Am venit aici cu inima. Malatyaspor pierduse cinci meciuri consecutive când am primit oferta de a veni aici. Am venit să ajut și voi ține echipa în Super Lig. Sunt fericit că m-am întors în Turcia. Nu sunt Hagi sau Popescu, dar îmi place că am atras atenția. Nu am vorbit nimic, dar trebuie să spun ceva. Voi vorbi despre fostul antrenor. Când am venit la Malatya, am găsit o tragedie.

M-am bucurat când am văzut echipa, dar, când am văzut ce rezerve avem, am fost șocat. Toți îmi spuneau să nu semnez pentru că echipa va retrograda și îmi voi distruge numele. Am ajuns aici și am avut succes cu Kayserispor și Gaziantep. M-au sunat mulți apropiați să îmi spună să revin la Gaziantep, dar visul meu este să aduc Malatyaspor la un nivel bun.

Trebuie să transferăm. În meciul cu Akhisar, șase dintre jucători erau under-22. Jucătorii noștri sunt de Super Lig, dar nu au prestațiile dorite. Îmi e rușine că zece dintre jucătorii noștri nu sunt la nivelul de joc din Super Lig.

Când m-am dus la Gaziantep, am pierdut cu 0-4 cu Alanya. Imediat după, am discutat cu președintele și mi-am creat propria echipă. Trebuie să aduc jucători care corespund filosofiei mele de joc. Avem nevoie de șase-șapte jucători. Dacă vom termina mai jos de locul 10, voi pleca de la Malatyaspor fără niciun ban. Avem nevoie de șase-șapte jucători să rămânem în Super Lig. Nu avem nevoie doar de transferuri. Trebuie să schimbăm multe lucruri la Malatya. Scopul meu este să aduc din nou suporterii la stadion”, a declarat Marius Șumudică pentru TRT Spor.

Show la meciul cu Galatasaray. Cum s-a manifestat antrenorul român

Marius Șumudică tocmai oferise niște imagini memorabile la partida precedentă, cu Galatasaray. Antrenorul român nu a reușit să termine duelul pe banca tehnică, fiind eliminat în minutele de prelungiri. Nebunia s-a declanșat în minutul 90, când de la margine s-au arătat nu mai puțin de 6 minute de prelungire. Marius Șumudică a început să trăiască meciul la o intensitate și mai ridicată, iar când a văzut că arbitrul întârzie să fluiere finalul, și-a pierdut cumpătul.

În minutul 90+7, Șumudică și-a ieșit din fire și a avut o reacție nervoasă la marginea terenului, intrând chiar și în suprafața de joc. Arbitrul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a acordat direct cartonașul roșu tehnicianului român.

Din fericire pentru Șumudică, Yeni Malatyaspor a reușit să conserve rezultatul de egalitate, 0-0, deși fluierul final s-a auzit în minutul 90+9.
Aflat în tribune alături de suporteri, Marius Șumudică s-a dat în spectacol. A fluturat un steag uriaș al echipei și a luat un suporter pe umeri.

A trecut linia cu doar 20 de centimetri, dar a primit cartonaș roșu. Ne uităm la alte meciuri, alți antrenori trec și ei limita aceasta, însă ei primesc doar cartonaș galben. Șumudică a fost tratat nedrept, a spus secundul lui Marius Șumudică.