Mutu îl ridică în slăvi pe Man: ”Poate să se vândă pe 25 de milioane!”. De ce e nevoie pentru asta

Catinca Giosanu 25.01.2021, 21:18
Mutu îl ridică în slăvi pe Man: ”Poate să se vândă pe 25 de milioane!”. De ce e nevoie pentru asta

Adrian Mutu are o părere foarte bună despre Dennis Man. Briliantul a spus despre jucătorul de la FCSB că se poate vinde cu 25 de milioane de euro. Pentru asta însă, este nevoie de un lucru. Despre ce este vorba?

Mutu îl ridică în slăvi pe golgheterul FCSB, Dennis Man

Adrian Mutu, un nume important în istoria Fiorentinei, a vorbit recent despre un posibil transfer al lui Dennis Man. Selecționerul naționalei de tineret a mărturisit că oficialii grupării ”viola” nu l-au întrebat încă de Man. Cu toate acestea, briliantul este de părere că sportivul ar putea fi o variantă pentru înlocuirea lui Frank Ribery, care se află la final de carieră.

Cota lui Mutu poate depăși 20 de milioane de euro sau cel puțin așa susține Adrian Mutu.

Eu nu măsor în bani, dar poate să se trezească cineva mâine și să plătească. Man e golgheterul României în momentul de față. Dacă el continuă așa, poate să ajungă la 25 de milioane la sfârșitul acestui campionat. Dacă FCSB câștigă Liga 1 și Man face un Euro U21 foarte bun sau joacă bine la naționala mare, cota lui se ridică. Sper să vină la Euro U21, că e și în atenția echipei mari”, a spus Mutu la Digi Sport.

Cine este Dennis Man

La momentul actual, Dennis Man este cel mai în formă fotbalist român. Mijlocașul de bandă de la FCSB conduce clasamentul golgheterilor Ligii 1, cu 14 reușite. Faimosul sportiv a arătat în acest sezon un nivel foarte bun de joc. În acest context, Ilie Dumitrescu a spus despre fotbalistul de la FCSB că este pregătit pentru a face pasul într-un campionat de top. Și asta, datorită capacității lui de a juca un ”fotbal total”.

Este genul de jucător care poate face pasul către fotbalul mare. Dennis Man e capabil să joace un fotbal total, să facă ambele faze, ceea ce contează foarte mult. Când simte și adversarul o cere, e capabil să facă și faza defensivă. (…)

Timpul va rezolva problema sumelor de transfer. Ce este important și mie-mi place foarte mult este că el se pregătește bine și crește de la joc la joc”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform sursei anterior citate.

Dennis Man se numără printre puținii fotbaliști care au capacitatea de a ajunge în poziție de gol și de a reuși să fructifice șansele de poartă.

Mutu îl ridică în slăvi pe Man
Dennis Man este golgheterul la zi în Liga 1, cu 17 goluri

Cum a evoluat Dennis Man

La cei 22 de ani ai săi, Dennis Man a reușit să impresioneze vocile din fotbal.

Până acum, Dennis Man a marcat 17 goluri pentru FCSB, în 18 meciuri jucate în Liga 1 și preliminariile Europa League. Evoluțiile reușite în competiția internă au făcut ca mijlocașul de bandă să devină un fotbalist interesant pentru mai multe echipe. Printre cei interesați de fotbalistul care evoluează la FCSB se numără oficialii de la Parma, Fiorentina sau Fenerbahce. Cu toate acestea, nu a fost posibil un transfer până acum. Motivul pentru care Man nu a fost transferat în această iarnă este că Gigi Becali a cerut 14.000.000 de euro în schimbul său.

Urmăriți Playsport.ro și pe