”Oracolul din Bălcești” știe cine va lua titlul anul acesta! Dragomir: ”El îl va câștiga”

Moldoveanu Camelia / 05.04.2021, 09:01
”Oracolul din Bălcești” știe cine va lua titlul anul acesta! Dragomir: ”El îl va câștiga”

Dumitru Dragomir a dat verdictul după meciul FCSB – Craiova, scor 0 – 0. „Oracolul din Bălcești” a surprins spunând că merge pe mâna echipei lui Gigi Becali.

Dragomir pariază pe FCSB pentru titlu

După meciul de duminică seară, meci care s-a încheiat 0 – 0, Dragomir crede că FCSB o să câștige titlul în Liga I. Fostul șef al Ligii Profesioniste a mai spus și că cei din Bănie ar fi putut câștiga meciul, însă le lipsesc niște jucători de valoare.

Dumitru Dragomir pariază pe echipa lui Gigi Becali
Dumitru Dragomir pariază pe echipa lui Gigi Becali

Un meci slăbuț, dar puteau câștiga oltenii. Cred că mă pricep bine la fotbal, când am spus că Vlad ăsta va fi cel mai bun portar al țării, chiar și atunci când făcea gafe. Acum are un an excepțional. Mi-a plăcut felul în care au jucat cei de la Craiova, puteau câștiga lejer. Le-ar mai trebui 2-3 jucători de valoare, în rest au condiții bune.”

”Oracolul din Bălcești” crede că Becali are multe talente pe care va lua mulți bani, însă dacă i-ar mai păstra câțiva ani ar reuși să construiască o echipă puternică.

Prea mulţi tineri la FCSB, care acum îşi dau drumul. Dacă s-ar păstra 2-3 ani de zile, ar fi extraordinar. O să vândă toate talentele, va lua bani mulţi pe ei. Au alergat mai mult craiovenii, au surprins cu mijlocul terenului, care a fost mai bun. Craiova a avut nişte ocazii de mi-am pus mâinile la ochi. Eu n-am ţinut cu niciuna! Cred că FCSB, cred că Becali va câştiga titlul”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live.

După egalul cu Craiova, FCSB rămâne pe locul unu în Liga I cu 64 de puncte. Cei din Bănie se situează abia pe trei, cu 57 de puncte. CFR Cluj se menține pe locul 2 în clasament, la patru puncte de primul loc.

„Comoara” lui Gigi Becali este Vlad

Tot  „Mitică de la Ligă” a mai vorbit și despre Vlad, jucătorul FCSB-ului care valorează acum doar 10 milioane de euro. Din punctul de vedere al fostului șef al Ligii Profesioniste, Gigi Becali ar putea lua bani foarte mulți  pe acest jucător.

Andrei Vlad, favoritul lui Dumitru Dragomir
Andrei Vlad, favoritul lui Dumitru Dragomir

Vlad valorează în jur de 10 milioane de euro acum. Nu ştiu dacă există interes, dar dacă îl ia un impresar bun şi îl scoate pe piaţă, va lua bani mulţi Gigi. Nu văd alţi portari de vârsta lui în Europa. În afară de Donnarumma nu văd altul. E foarte valoros şi am înţeles că eu un copil serios. Contează şi aspectul comercial, şi-a tăiat ciocul”

Golgheterul Florin Tănase, un car de nervi după remiza din FCSB – U Craiova

Florin Tănase și-a spus oful la finalul meciului de la Giurgiu. O remiză albă în derby-ul etapei a 29-a din Liga 1, în care căpitanul și golgheterul roș-albaștrilor a trecut pe lângă gol. Revenit de la acțiunea echipei naționale, Tănase a fost integralist în meciul contra oltenilor. La finalul confruntării a trimis săgeți către administrația locală bucureșteană. Florin Tănase a făcut o declarație cu iz de ironie, pentru că „un punct în deplasare e bine”. Aluzie la faptul că FCSB nu a fost lăsată să joace meciul cu Craiova pe Arena Națională.

Important este că nu am pierdut şi suntem pe primul loc. Este un rezultat echitabil, plus că am jucat în deplasare. Un punct în deplasare e bine. Le mulţumim celor de la Primăria Bucureşti pentru că ne-au lăsat să jucăm acolo. Sper să ne obişnuim şi în noua casă şi să câştigăm. Din păcate astăzi nu am reuşit să marcăm. În primul rând eu am ratat două situaţii foarte bune. A avut o intervenţie foarte bună Pigliacelli”, a spus Florin Tănase la flash-interviurile de după meci.