Paige Spiranac s-a implicat în controversă creată de imaginile cu Messi și Salt Bae. Gluma a devenit virală | Galerie FOTO

Iosif Pintilie 22.12.2022, 11:02

Paige Spiranac este considerată cea mai sexy femeie din lume. Fosta jucătoare de golf, actualmente influencer, face senzație pe rețelele de socializare cu pozele pe care le postează

Paige Spiranac intervine între Messi și Saalt Bae

Aceasta l-a comparat pe Leo Messi cu Rory Mcllroy, jucător care a ajuns în Arabia Saudită după ce a avut o atitudine similarp față de Salt Bae.

„Vor vedea același lucru (n.r. fanii) cu Rory McIlroy (n.r. jucător profesionist de golf) și jucătorii de golf care au semnat cu LIV Golf Tour”, a spus Spiranac.

Messi și Salt Bae, în scandal

Salt Bae este unul dintre cei mai celebri bucătari dun lume. Felul în care acesta aruncă sarea peste carne l-a făcut să devină celebru în toată lumea.

Pe parcursul Campionatului Mondial din Qatar, acesta a gătit pentru sute de vedete. Iar la final, acesta și-a făcut apariția pe teren, făcând poză cu Cupa Mondială.

În apariția sa pe teren, acesta a încercat insistent să îl cheme pe Leo Messi la el, trăgându-l de mână. Cel mai bun jucător al turneului a fost vizibil deranjat de atitudinea lui Salt Bae (Video și detalii aici).

Prețul pe care îl cere Paige Spiranac pentru o postare pe paginile de socializare

Fosta jucătoare de golf câștigă o avere din postările pe care le face în social-media. Pentru o simplă poză cu sponsorizare, Paige Spiranac primește 10.000 de euro. Costul este unul impresionant, însă dacă luăm în calcul că aceasta este urmărită de 3.6 milioane de persoane pe Instagram, înțelegem și de ce.

În comparație, celebrul Tiger Woods câștigă 8.500 euro pentru fiecare postare. Conform presei din Anglia, Paige are o avere impreionantă, estimată la aproximativ 3.5 milioane de euro.

A lăsat golful pentru a deveni influencer

Paige Spiranac recunoaște că nu s-ar fi așteptat ca jobul ei să fie cel de influencer, însă iubește viața pe care o are și speră ca activitatea ei din online să crească din ce în ce mai bine.

”Dacă mi-ai fi spus în ultimul meu an de facultate că viața mea va merge pe această cale, ți-aș fi râs în față. Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva, dar sunt atât de recunoscătoare că s-a întâmplat.

Sunt capabilă să iubesc cine sunt și ceea ce fac prin crearea de conținut și fiind un influencer. Așa că sunt mulțumită de cum a ieșit totul. Mi-aș fi dorit să fi jucat golf la un nivel mai înalt și să fi obținut mai mult, dar nu aș schimba asta pentru nimic în lume”, a declarat de curând Paige Spiranac.

Paige Spiranac a fost implicată într-un scandal imens

Fosta jucătoare de golf a participat la un turneu caritabil în SUA. Ca de obicei, aceasta a fost asaltată de fani ce și-au dorit o poză cu ea. Unul dintre aceștia însă a provocat un scandal imens.

Acesta a pretins că fosta sportiva i-a furat 10.000 de euro. În final, s-a dovedit că scandalul a fost doar un caz de fraudă online, însă Paige susține că a fost puternic afectată de cele întâmplate.

„Acest om a venit și mi-a cerut să facem o poză. La început părea bine, dar apoi a început să spună că l-am furat 10 mii de dolari. A început să mă amenințe. A fost o situație foarte înfricoșătoare.

S-a dovedit că acest om fusese victima unei fraude online făcută de pe un profil fals. Era foarte nervos. M-am chinuit cu aceste probleme de securitate de ceva vreme, dar, în ultima perioadă, situația s-a înrăutățit”, a povestit aceasta în presa din Marea Britanie.

Urmăriți Playsport.ro și pe