”Palmă” primită de Gigi Becali din partea unui fost angajat: „Auzi că nu ai făcut nimic după 10 ani”

Ștefănescu Dragoș / 25.11.2021, 11:47
”Palmă” primită de Gigi Becali din partea unui fost angajat: „Auzi că nu ai făcut nimic după 10 ani”

FCSB se află pe un butoi cu pulbere după plecarea lui Edi Iordănescu. Conflictele iscate între patronul echipei și suporteri au inflamat și mai mult situația. Recent, Gigi Becali a primit o ”palmă” și din partea unui fost angajat.

Gigi Becali, ”palmă” din partea unui fost angajat

Situația la FCSB este extrem de tensionată după plecarea lui Edi Iordănescu. Conflictul iscat între Gigi Becali și suporterii echipei a escaladat noi etape. Pe fondul acestei stări de tensiune, Gigi Becali a început un conflcit de la distanță cu Helmut Duckadam, fost președinte de imagine al clubului FCSB.

Totul a început după ce legendarul portar a declarat că s-a simțit marginalizat de multe ori în perioada în care a ocupat funcția de președinte de imagine al FCSB. Latifundiarul din Pipera a recționat imediat și i-a dat replica fostului său angajat, căruia i-a amintit câți bani i-a dat în perioada amintită. Odată ce duelul declarațiilor s-a pornit, Helmut Duckadam i-a oferit un răspuns pe măsură lui Gigi Becali.

După 10 ani auzi că nu ai făcut nimic. Bine că mi-am făcut dușmani! N-a zis domnul Becali că m-a plătit degeaba 10 ani? Eu sunt foarte mulțumit cu ce am făcut și acest lucru pot să-l confirme și conducerile de la Manchester City, de la Ajax, cu care m-am întâlnit în diferite ocazii”, a spus Helmut Duckadam, la Digi Sport.

Atac furibund al lui Gigi Becali

Gigi Becali a avut o replică extrem de dură după afirmațiile lui Helmut Duckadam, care a povestit că s-a simțit ignorat în perioada în care a lucrat la FCSB. Latifundiarul din Pipera a amintit toate sumele de bani pe care i le-a plătit legendarului portar. Becali a evidențiat și faptul că i-a plătit și operațiile lui Duckadam.

Am mai văzut astăzi pe cineva acolo la voi, bine, voi oricum tot timpul aveți dreptate, celălalt n-are dreptate, care plătește operații, care dă vreo 350.000 de euro să stai acasă și după aia îl atacă pe Becali.

Că, vezi Doamne, l-am luat eu pe el că eram în război cu Pițurcă, păi ce treabă are? Eu dacă eram în război cu Pițurcă îl luam pe Duckadam vreodată? Așa a spus domnul Duckadam, nu mă așteptam vreodată.

Dacă-ți plătește omul operații, îți dă omul 350.000 de euro salarii, că atât i-am dat, în nu știu câți ani, că atât i-a, dat, stând acasă, și tu vii la televizor. Nu m-așteptam, el era un om echilibrat, era un om cuminte.

Păi dacă și Duckadam… înseamnă că s-a terminat lumea, vine sfârșitul lumii. Păi ce întrebări să-mi pun eu? Ce să-i fac lui Duckadam? Păi știi de ce? Pentru că și-au pierdut oamenii mințile și ăia normali sunt nebuni, că ei zic că nu ești nebun cu ei. I-am plătit operațiile, i-am dat 350.000 de euro, stătea acasă și lua banii, ce vrei să-i mai fac eu?”, a declarat Gigi Becali.