Prima reacție a lui Gigi Becali după scandalul declanșat de arbitrajul lui Marian Barbu, în victoria cu UTA: „Minciună!”

Robert Zanfir / 06.12.2021, 16:26
Prima reacție a lui Gigi Becali după scandalul declanșat de arbitrajul lui Marian Barbu, în victoria cu UTA: „Minciună!”

Gigi Becali a reacționat în urma scandalului declanșat de arbitrajul lui Marian Barbu, în victoria celor de la FCSB cu UTA Arad, 2-1. Omul de afaceri susține că ambele decizii ale arbitrului sunt acoperite de regulament.

FCSB s-a impus cu 2-1 cu UTA, într-un meci care a contat pentru etapa a 18-a a Ligii 1. Gazdele au profitat de două lovituri de la 11 metri foarte ușor acordate de arbitrul Marian Barbu. Acesta a provocat un adevărat scandal, iar Laszlo Balint a izbucnit după partidă.

Prima reacție a lui Gigi Becali după scandalul declanșat de arbitrajul lui Marian Barbu, în victoria cu UTA

Mai toți oamenii de fotbal au apreciat ca scandaloase deciziile luate de brigada de arbitri. Cu toate acestea, Gigi Becali spune că totul a fost acoperit de regulament.

„Nu mă interesează ce zice nu știu cine, pe mine mă interesează ce văd eu, eu am văzut 11 metri clar, piedică la picior și în mână în piept la Octavian Popescu.

Al doilea 11 metri, minciună, regulamentul e să iasă cu toată circumferința. Apare pe imagini că a depășit linia, dar nu a depășit-o cu toată circumferința”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Adrian Porumboiu: Comic!

Adrian Porumboiu l-a taxat dur pe Marian Barbu. Fostul mare arbitru spune că nu se impunea acordarea loviturii de la 11 metri în niciunul dintre cele două cazuri.

„Niciodată penalty aici la Octavian Popescu, e o fază comică! Uitați cum cade Octavian Popescu, poc, zici că a fost secerat cu drujba! Uitați cum cade, greu de explicat așa ceva. În niciun caz nu a fost penalty!

S-a agățat de piciorul adversarului, nu există circumstanțe de penalty. Nu se impunea niciun fel de sancțiune aici. Adversarul stătea într-o poziție normală, ce era să facă? Să se dea la o parte? Nu este nevoie de VAR la așa ceva! Nu este 11 metri aici.

Ce să mai vedem la al doilea penalty? Jocul trebuia oprit, de ce să mai discutăm? La faza asta era responsabilitatea centralului, era pe diagonala lui. Din această cauză se spune că arbitrul trebuie să-și țină diagonala, era în zona lui.

El trebuia să fie acolo, în 5-6 metri. Domnul asistent Orbuleț are un nume predestinat pentru astfel de faze”, a spus Adrian Porumboiu.

FCSB, avantajată după ce a criticat arbitrajul pro CFR Cluj

Victoria cu cântec a celor de la FCSB vine la doar o zi după ce Mihai Stoica a criticat dur arbitrajul lui Radu Petrescu, la meciul dintre Chindia și CFR Cluj. Ardelenii au câștigat în urma unei faze controversate.

Valentin Costache a preluat mingea cu mâna, dar centralul partidei nu a acordat nimic. La faza imediat următoare, Omrani a marcat golul victorie.

Nu sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit!
Gigi Becali, despre jocul impus de Toni Petrea