Procesul lui Novak Djokovic va fi văzut în toată lumea. Decizie fără precedent la nivel mondial

Catinca Giosanu 09.01.2022, 09:13
Procesul lui Novak Djokovic va fi văzut în toată lumea. Decizie fără precedent la nivel mondial

Sârbul Novak Djokovic va afla luni dacă poate juca la Australian Open sau dacă trebuie să plece înapoi acasă.

Apelul lui Novak Djokovic va fi judecat luni

Au mai rămas doar câteva ore până când cel mai bun sportiv din lume, din 2020, va aflat dacă va fi deportat. Apelul depus de tenismen după anularea vizei de intrare în Australia va fi judecat luni. Până atunci numărul 1 mondial va rămâne în centrul Park Hotel, unde este reținut.

Sârbii din Melbourne continuă să își manifeste susținerea față de favoritul lor. Ei au ieșit în stradă la îndemnul familiei liderului ATP.

De cealaltă parte, Novak Djokovici a cerut să fie transferat de la centrul din Melbourne în care se află acum, pentru a se putea antrena înaintea Australian Open. Informația a fost făcută publică de către avocaţii săi, care au explicat că sportivul beneficia de o derogare în ceea ce priveşte vaccinarea, deoarece a contractat virusul în decembrie.

Procesul lui Novak Djokovic va fi live pentru lumea întreagă

Decizia de anulare a vizei de intrare în Australia pentru Novak Djokovic va fi judecată luni. Până atunci, numărul 1 mondial este nevoit să îndure condițiile din centrul de la Melbourne.

Judecătorul Anthony Kelly a decis se dea hotărărea finală luni, la ora locală 10.00, atunci când se va afla dacă jucătorul va rămâne în Australia sau va reveni în Serbia.

Procesul tenismenului cu autoritățile din Australia va fi transmis în direct în toată lumea, conform celor de la sport.blic.rs.

Ce spune fratele tenismenului

Fratele lui Novak Djokovici, Djordje, a declarat că liderul ATP speră să se facă dreptate în cazul său. El a menţionat că dacă ar fi părăsit Australia, Novak ar fi recunoscut că este învins, iar asta nu este o opţiune.

Novak ar fi putut părăsi Australia până acum, dar dacă ar fi făcut-o, ar fi recunoscut că este vinovat, ceea ce nu este adevărat, şi învins, ceea ce nu este o opţiune. Ce ne-a rămas este să aşteptăm decizia instanţei. Nu ştiu ce va face dacă decizia nu va fi în favoarea sa. Nici el nu ştie. Este plin de emoţii. Tenisul şi Grand Slam-ul sunt acum ultimele lucruri la care se gândeşte. Vrea doar să se facă dreptate şi să iasă la iveală adevărul.”, a spus Djordje Djokovici, conform celor de la theage.com.au.

Urmăriți Playsport.ro și pe