Răspunsul „Regelui” Gică Hagi la propunerea lui Răzvan Burleanu de a prelua funcția de selecționer al României: „Este adevărat”

Giosanu Catinca 23.11.2021, 18:06
Răspunsul „Regelui” Gică Hagi la propunerea lui Răzvan Burleanu de a prelua funcția de selecționer al României: „Este adevărat”

S-a aflat ce răspuns i-a dat Gică Hagi, acționarul majoritar și antrenorul clubului Farul, președintelui FRF, Răzvan Burleanu, la propunerea a prelua funcția de selecționer al României. Fostul mare fotbalist a dezvăluit ce a discutat cu Burleanu. Mulți dintre fani vor fi dezamăgiți, însă ”Regele” consideră că a luat cea mai bună decizie.

Răspunsul lui Gică Hagi la propunerea lui Răzvan Burleanu

Gică Hagi, antrenorul de la Farul Constanța, a transmis un comunicat oficial în care a subliniat că, deși și-a dorit, nu a putut să preia echipa naționala a României.

Am primit o ofertă din partea președintelui Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer al Naționalei României, dar, chiar dacă mi-am dorit, acest lucru nu este posibil atâta timp cât sunt acționar majoritar la un club din Liga 1, nu așa cum s-a speculat că am refuzat !

Doresc succes echipei României și noului selecționer în atingerea obiectivelor !”, se arată într-un comunicat remis de Gică Hagi.

”Îmi doresc să antrenez o echipă națională, dar nu pot”

Hagi a explicat care sunt principalele motive pentru care a fost nevoit să refuze oferta pe care a primit-o de la Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. ”Regele” susține că situația sa de la clubul de la malul mării nu îi permite să antreneze naționala României.

Cred că am făcut bine că am refuzat naționala.

Din păcate, i-am zis la discuții că nu pot să fac nicio concesie. Președintele a insistat foarte bine. A zis să punem avocații să lucreze câteva zile, să vedem dacă se poate. Eu vreau ca lucrurile să fie clare.

Îmi doresc să antrenez o echipă națională și un club mare. Dar nu pot lua echipa naționala până nu vând acțiunile. Sunt acționar majoritar la un club și nu pot fi selecționer, chiar dacă îmi doresc.

Președintele m-a dorit mult, iar eu îmi doream. Era o onoare. Dar una e dorința, alta e putința. Nu am lăsat loc de interpretări. Era logic să ne vedem și să-i spun în față. Am stat cu dânsul și i-am explicat. Dânsul credea că se poate, dar uite că nu se poate. Eram onorat, dar nu pot.”, a mai spus Gică Hagi, la DigiSport.

”Vă garantez că nu a fost dorit la națională!”

Mircea Sandu a vorbit și el, luni seară, la Playsport Live, despre întâlnirea dintre Răzvan Burleanu și Gică Hagi. Fostul președinte al FRF este de părere că Hagi nu a fost dorit la națională.

Eu îl cunosc foarte bine pe Gică Hagi, este un tip cu foarte mult bun simț și bine crescut. El are atât de mare responsabilitate la Constanța, unde există un proiect mare. Dacă Hagi ar pleca de acolo, totul ar cădea.

Deci, el a răspuns unei invitații și sunt convins că în această discuție Hagi a ținut un discurs despre cum se organizează un proiect. Cine a avut urechi de auzit, a auzit.

Vă garantez că nu a fost dorit la națională. Nici nu îl doresc, nici nu îl vor. Nu s-a făcut o ofertă clară. Pentru a face o ofertă, trebuie să ai un contract.”, a declarat Mircea Sandu, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe