Răzvan Pleșca și-a anunțat retragerea din activitate! “I-am depășit pe Dănciulescu și Dudu Georgescu la goluri – chiar dacă eu le am primite”

Giosanu Catinca / 05.05.2021, 16:53
Răzvan Pleșca și-a anunțat retragerea din activitate! “I-am depășit pe Dănciulescu și Dudu Georgescu la goluri – chiar dacă eu le am primite”

Răzvan Pleșca și-a anunțat oficial retragerea din fotbal, la vârsta de 38 de ani, după o carieră lungă şi plină de amintiri frumoase în primul eşalon.

Răzvan Pleșca și-a anunțat retragerea din activitate!

Portarul celor de la Gaz Metan Mediaș își va pune ”ghetele în cui” la finalul actualului sezon. Sportivul din Arad a mărturisit că cei din club îl apreciază foarte mult. Tocmai de aceea, spune el, l-au lăsat pe el să ia această decizie.

Cei din club mă apreciază foarte mult, m-au lăsat pe mine să iau decizia dacă vreau să mai continui sau să mă retrag. Alegerea a fost a mea de a mă retrage la finalul acestui sezon.”, a precizat Pleşca, potrivit celor de la DigiSport.

Răzvan Pleșca şi-a anunţat retragerea din fotbal
Răzvan Pleșca şi-a anunţat retragerea din fotbal

“I-am depășit pe Dănciulescu și Dudu Georgescu la goluri – chiar dacă eu le am primite”

Răzvan Pleșca și-a început cariera în 2005, la FC Național. În 2010, fotbalistul român a ajuns la Mediaș, la Gaz Metan. Pleşca are 301 meciuri în prima ligă a României. La un moment dat, el a spus chiar că i-a depășit pe golgheterii all-time din Liga 1, Dudu Georgescu și Ionel Dănciulescu.

El este o legendă a Ligii 1 (n.r. – Ionel Dănciulescu). Mie îmi place să glumesc cu colegii și să spun că pe Danciu l-am depășit la goluri. Sigur, chiar dacă eu am goluri primite și el are goluri marcate. De fapt, cred că l-am depășit și pe Dudu Georgescu la goluri primite.”, a mai declarat goalkeeper-ul, conform sursei anterior citate.

De asemenea, a afirmat că pentru el nu este o surpriză faptul că Darius Olaru a devenit într-un timp atât de scurt om de bază la FCSB.

Mă așteptam să se impună la FCSB și să devină om de bază (n.r.- Darius Olaru). De când l-am văzut prima dată în vestiarul nostru la Mediaș, am știut că va ajunge un jucător important. Practic, se vedea creșterea lui în fiecare zi. Ajunsese să fie om de bază la noi în echipă chiar și dacă nu ar fi fost regula U21. Anul trecut, când ne-am calificat în play-off, el a avut o contribuție importantă. A fost cel mai bun jucător al nostru.”, a adăugat Răzvan Pleșca.