S-a supărat Simona Halep pe Ion Țiriac după ultimele afirmații ale miliardarului? Ce răspuns a dat jucătoarea

Dragos Stefanescu 02.08.2021, 16:01
S-a supărat Simona Halep pe Ion Țiriac după ultimele afirmații ale miliardarului? Ce răspuns a dat jucătoarea

După o perioadă mai puțin fastă a carierei sale, Simona Halep a avut parte și de un moment fericit. După o frumoasă poveste de dragoste, marea noastră campioană s-a logodit cu iubitul ei Toni Iuruc. Petrecerea prin care cei doi au sărbătorit fericitul eveniment, a avut loc într-un cadru restrâns în vila de la Izvorani a celor doi.

Accidentarea a ținut-o departe de terenul de tenis

Prima jumătate a anului nu a fost deloc bună pentru cariera Simonei Halep. Accidentarea la gamba piciorului stâng suferită la turneul de la Roma a forțat-o pe Simona să rateze turneele importante. Astfel marea noastră campioană s-a retras pe rând de la Roland Garros, Wimbledon și în final a trebuit să-și anunțe retragerea și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După ratarea unui număr mare de turnee importante Simona Halep a coborât până pe locul 10 în clasamentul WTA.

Simona Halep și Toni Iuruc – petrcere de lux în vila de la Izvorani

Însă un eveniment deosebit i-a adus zâmbetul pe chip Simonei. Petrecerea dată în cinstea logodnei  sportivei cu iubitul său Toni Iuruc a avut loc departe de ochii indiscreți ai presei.

Petrcerea a avut loc în vila de la Izvorani, în prezența familiei celor doi și a prietenilor apropiați. Simona Halep fusese cerută în căsătorie de Toni Iuruc cu o lună de zile în urmă. Cu ocazia fericitului eveniment, Simona Halep a dorit să-și împărtășească bucuria cu fanii săi prin câteva declarații date într-o conferință de presă.

E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, declara Simona Halep după ce a primit de la Toni Iuruc, inelul de logodnă.

Simona Halep nu s-a supărat pe Ion Țiriac

Miliardarul Ion Țiriac a făcut câteva declarații în care a dezvăluit că Simona Halep va renunța în curând la carieră pentru a face copii și a se dedica vieții de familie. În replică Simona a infirmat cele spuse de Țiriac, declarând că pentru ea tenisul este cel mai important la momentul actual.

Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit”, a afirmat Simona Halep, pentru AS.ro.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe