Scenariu-șoc la FCBS: pleacă Iordănescu la iarnă? Becali i-a reproșat jocul urât al echipei, antrenorul l-a amenințat: ”Îmi fac bagajele!”

Ștefănescu Dragoș / 01.10.2021, 14:09
Scenariu-șoc la FCBS: pleacă Iordănescu la iarnă? Becali i-a reproșat jocul urât al echipei, antrenorul l-a amenințat: ”Îmi fac bagajele!”

De la venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică, FCSB-ul a avut o revenire de formă evidentă. După o perioadă de liniște, se pare că la formația roș-albastră au apărut primele disensiuni. Totul ar fi pornit când Becali i-a reproșat lui Edi Iordănescu jocul urât al echipei.

Becali i-a reproșat lui Edi Iordănescu jocul urât al echipei

Numirea lui Edi Iordănescu ca antrenor principal al FCSB-ului a fost de bun augur pentru echipa roș-albastră. Tehnicianul a avut o influență pozitivă în evoluțiile echipei. Cu patru victorii obținute în șapte partide, Iordănescu a dus echipa pe poziția a patra a Ligii 1. Principala doleanță a tehnicianul a fost încă de la început, ca patronul să nu intervină în problemele echipei.

După o perioadă de liniște, la FCSB au apărut primele semne ale unui scandal de amploare. În ciuda rezultatelor bune, Gigi Becali pare să fie nemulțumit de jocul echipei. Situația s-a inflamat după meciul cu Academica Clinceni, câștigat cu emoții de FCSB cu scorul de 3-2. Latifundiarul din Pipera i-a reproșat lui Edi Iordănescu jocul urât al echipei.

Eu vreau spectacol, nu-mi place jocul ăsta! Eu nu vreau să câștigăm meciurile așa. Vreau goluri, faze de poartă, spectacol”, i-ar fi spus Gigi Becali lui Edi Iordănescu, conform fanatik.ro.

Edi Iordănescu nu i-a rămas dator lui Becali și i-a replicat promt. Tehnicianul i-a transmis lui Becali că pentru el cel mai important este rezultatul obținut. Iordănescu chiar a amenințat cu plecarea de la echipă în caz că nemulțumirile lui Becali continuă.

Trebuie să recuperăm diferența față de CFR, chiar dacă nu facem spectacol în fiecare meci. O să vină și vremea când putem face și show, revin și Tănase, și Tavi Popescu, și Coman și atunci se schimbă situația.

Acum cel mai important e să câștigăm meci de meci. Dacă nu-ți convine cum joacă FCSB, dacă nu-ți convine să jucăm uneori mai slab, dar să câștigăm, atunci la iarnă eu îmi fac bagajele și plec!”, a fost răspunsul lui Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, apreciat de foștii colegi

Fostul fotbalist Marian Aliuță a vorbit despre preluarea conducerii tehnice a FCSB-ului de către Edi Iordănescu. Aliuță a avut numai cuvinte de laudă pentru fostul său coleg pe care îl consideră un profesionist desăvârșit.

Mă bucur pentru Edi, este fratele meu. Eu am o relație specială cu el, vorbim tot timpul. Am crescut împreună la juniorii Stelei. Se vede mâna lui la FCSB, echipa avea nevoie de un stăpân în vestiar. Edi poate să fie șef în vestiar. Am mers la meciul cu Dinamo pentru el, îmi este prieten, sper să câștige campionatul.

E mult spus că Edi Iordănescu i-a închis gura lui Gigi Becali. Nu poate să-i închidă gura, e patronul echipei. La banii pe care îi are, Gigi Becali poate să treacă oricând peste clauze și să dea afară antrenorul. Pentru Edi este un mare plus că a reușit să ajungă la o înțelegere cu patronul. Edi este un profesionist, nu are nevoie de bani, are nevoie de performanță. Jucătorii de la FCSB aveau nevoie de un stăpân în vestiar”, a spus Marian Aliuță.