Sorana Cîrstea a recunoscut ce o face fericită în zilele de carantină de la Australian Open 2021

Catinca Giosanu 24.01.2021, 14:26
Sorana Cîrstea a recunoscut ce o face fericită în zilele de carantină de la Australian Open 2021

Sorana Cîrstea a dezvăluit ce o face fericită în zilele de carantină de la Australian Open 2021. Jucătoarea de tenis a primit un cadou la care nu se aștepta de la oficialii din Australia.

Ce o face fericită în zilele de carantină pe Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a vorbit pe rețelele de socializare despre cadoul pe care l-a primit. Cu toate că se află în carantină într-un hotel la Melbourne, jucătoarea de tenis are acum un motiv ei de bucurie. Mai precis, ea a găsit cu ce să își ocupe timpul liber.

După cum știm cu toții are destul timp liber, mai ales că nu poate ieși pe terenul de tenis pentru a se antrena. Interdicția a venit odată cu izolarea celor 72 de jucători care s-au aflat în avioanele care transportau persoane infectate.

Numărul 72 în clasamentul mondial al jucătoarelor de tenis, Cîrstea a postat o fotografie cu ea pupând cutia unui aspirator. Nu este vorba despre orice aspirator, ci unul de ultimă generație!

Sorana Cîrstea a recunoscut ce o face fericită în zilele de caranatină
Sorana Cîrstea a recunoscut ce o face fericită în zilele de caranatină / Sursa Foto: Captură Instagram

Sorana Cîrstea, antrenamente în camera de hotel

Spre deosebire de Simona Halep, Cîrstea este cazată la un hotel modest din Melbourne. Numărul 2 mondial petrece cele 14 zile de carantină înainte de Australian Open într-un resort de lux.

Dacă sportiva din Constanța este trataă ca o prințesă, iubita lui Ion Ion Țiriac este nevoită să se antreneze în camera de hotel. Și asta, pentru că nu i se permite să iasă pe terenul de tenis. Această măsură a fost luată de organizatorii de la Australia Open 2021 pentru combaterea răspîndirii infecțiilor. Prin urmare, cele două jucătoare de tenis nu vor porni lupta în Grand Slam de la același nivel. Asta, pentru că Halep se poate antrena 5 ore pe zi în condiții normale.

Sorana Cîrstea și Novak Djokovic, în aceeași barcă după izolarea de la Australian Open 2021

În zadar a încercat să îi vină Novak Djokovic să îi vină îi ajutor Soranei, căci organizatorii primului turneu de grand slam al anului nu au ținut cont de scrisoarea trimisă de acesta.

Directorul Australian Open a reacționat la scurt timp după ce sportivii și-au arătat indignarea față de măsurile luate în contextul pandemiei de Covid-19.

Ne vom concentra pentru a le aduce aparate de fitness în camere. Principalul nostru obiectiv e ca virusul să nu scape de sub control.”, a spus oficialul, în urmă cu aproximativ o săptămână.
Această situaţie neplăcută a declanşat un adevărat scandal printre jucătorii de tenis, cea mai vocală sportivă fiind Sorana Cîrstea. Sportiva de 30 de ani a declarat că un jucător închis în cameră, timp de 14 zile, fără posibilitatea de a se antrena, nu mai poate participa apoi la vreo competiţie oficială.

Urmăriți Playsport.ro și pe