Transferul vieții pentru Moruțan și Cicâldău. Anunțul neașteptat făcut de Victor Becali

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.10.2021, 11:07
Transferul vieții pentru Moruțan și Cicâldău. Anunțul neașteptat făcut de Victor Becali

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău traversează o perioadă foarte bună de la transferurile în Turcia. Cei doi internaționali români s-au impus rapid la Galatasaray și sunt folosiți constant de Fatih Terim.

Iar ei chiar îi răsplătesc adesea încrederea legendarului antrenor turc prin goluri sau pase decisive. Ultima dată a ieșit la rampă Olimpiu Moruțan. El a pasat decisiv la singurul gol al meciului de Europa League dintre Lokomotiv Moscova și Galatasaray, la doar câteva minute după ce a intrat pe teren.

Moruțan și Cicâldău sunt urmăriți de mai multe echipe după evoluțiile foarte bune de la Galatasaray

Mai mult, cei doi se află pe lista preliminară a stranierilor convocați de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein din noiembrie.

Astfel, ei au toate motivele să spere la un transfer într-un campionat mai puternic în perioada următoare. Mai ales că sunt în continuare foarte tineri. Victor Becali a dezvăluit că există interes pentru Moruțan și Cicâldău din partea mai multor cluburi.

Fostul agent a făcut aceste afirmații în contextul în care fostul mijlocaș al Universității Craiova ar fi putut pleca din România chiar imediat după Campionatul European U21 din 2019. Iar, în mod evident, campionatul Turciei oferă o mai largă vizibilitate pentru fotbaliști decât cel al României.

Cicâldău ar fi putut să fie transferat chiar după Campionatul European de tineret. În Italia. Avea o clauză de reziliere la vremea aia. Dar probabil că și Rotaru a vrut mai mult. Jucătorul nu și-a asumat să meargă cu noi și nu s-a mai făcut transferul.

Fotbalul turc este mai urmărit decât fotbalul nostru. Aveam o echipă atunci din Italia care plătea clauza de reziliere. Sunt pe listele mai multor cluburi și Cicâldău și Moruțan”, a spus Victor Becali la GSP Live.

Exploziv! Becali pregătește transferul lui Dennis Man de la Parma. „Vom vedea în iarnă”