VIDEO viral. Riana, minunea de pe gheață care a impresionat o lume întreagă cu talentul ei: „Vreau să fiu campioana lumii”

Mihai Rosoiu 25.12.2020, 17:55
VIDEO viral. Riana, minunea de pe gheață care a impresionat o lume întreagă cu talentul ei: „Vreau să fiu campioana lumii”

Riana, minunea de pe gheață care a impresionat o lume întreagă cu talentul a avut gânduri mari. În urmă cu 7 ani a apărut într-un concurs dedicat micilor patinatori. I-a cucerit pe toți cei prezenți prin dezinvoltură. A spus, la acel moment, că-și dorește să fie campioana lumii. De fapt, a declarat că visul ei era să cucerească medalia de aur la Olimpiadă.

Riana, minunea de pe gheață care a impresionat o lume întreagă

Prima apariție a Rianei Kadyrova se producea pe când fetița nu împlinise 3 ani. Potrivit informațiilor apărute în presa din Rusia și din lume, micuța patinatoare a debutat oficial la vârsta de 2 ani și 5 luni. Da, ați citit bine. Superba copilă folosea cu talent patinele aproape în același timp cu momentul în care a mers pe propriile-i picioare.

Costumația cu care s-a prezentat la acel concurs din 2013 și vitalitatea de care dădea dovadă au fost calitățile care au propulsat-o în atenția lumii. Cum a decis să facă patinaj artistic? Părinții au îndrumat-o spre acest sport la puțin timp după ce Iulia Lipnitskaya devenea una dintre cele mai populare sportive ale planetei. La 15 ani, rusoaica devenea campioană europeană. Sute, dacă nu cumva mii de fetițe din Rusia au luat drumul patinajului artistic după acest rezultate minunat.

Printre ele și Riana Kadyrova, care visa la aurul olimpic. A avut și un exemplu în familie. Sora sa, Yasmina, este o patinatoare deja celebră în Rusia. La vremea respectivă niciuna dintre fete nu cunoscuse succesul.

Riana a lăsat mască o lume întreagă atunci când s-a năpustit pe gheață fără pic de teamă. Aplauzele nu au contenit, iar filmările cu ea devenit virale în toată lumea.

Ghemotocul a devenit domnișoară

Riana Kadyorova are acum 10 ani. A început patinajul la doar 24 de luni, însă informații proaspete despre ea, nu mai există. Asta ne face să credem că, cel mai probabil, micuța a renunțat la ideea de a face patinaj artistic de performanță.

Riana a început să schieze la vârsta de 2 ani
Riana a început să schieze la vârsta de 2 ani

În schimb, sora sa Yasmina continuă să practice acest sport. A participat la mai multe competiții importante. Are 16 ani și prezența sa la competițiile de profil este una constantă.

Riana, minunea de pe gheață care a impresionat o lume întreagă cu talentul ei pare să fie cea care o susține pe Yasmina din umbră. Yasmina Kadyorova participă în competițiile de perechi, acolo unde îl are partener pe Ivan Balchenko.

Este deja de notorietate faptul că Rusia este una dintre națiunile care au dat patinajului nume uriașe, fiind țara cu cele mai multe medalii olimpice la această disciplină.

Urmăriți Playsport.ro și pe