„Placaj” făcut selecționerului. Vlad Chiricheș dezvăluie ce s-a întâmplat în vestiarul naționalei în încercarea de a-l convinge pe Rădoi să rămână la echipă

Ștefănescu Dragoș / 10.11.2021, 12:13
„Placaj” făcut selecționerului. Vlad Chiricheș dezvăluie ce s-a întâmplat în vestiarul naționalei în încercarea de a-l convinge pe Rădoi să rămână la echipă

Naționala României va juca în perioada următoare două partide cruciale în vederea calificării la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022. Înaintea partidei cu Islanda, Vlad Chiricheș a declarat că îl susține pe Mirel Rădoi. Căpitanul României și-a exprimat dezamăgirea față de lipsa spectatorilor la meciul cu Islanda.

Vlad Chiricheș îl susține pe Mirel Rădoi

Naționala României va disputa în următoarea perioadă două meciuri cruciale în vederea calificării la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022. Pe data de 11 noiembrie, ”tricolorii” vor înfrunta pe teren propriu Islanda, iar trei zile mai târziu, în deplasare, Liechtenstein. Elevii lui Mirel Rădoi sunt obligați să câștige ambele partide pentru a merge în barajul de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022.

În jurul naționalei României persistă însă o stare de incertitudine cu privire la viitorul lui Mirel Rădoi. Selecționerul și-a anunțat plecarea imediat după partida cu Armenia. Rădoi a fost extrem de răspicat atunci, spunând că după cele două meciuri din noiembrie va părăsi echipa națională.

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Islanda, Vlad Chiricheș a vorbit despre situația lui Mirel Rădoi la naționala României. Căpitanul ”tricolorilor” a subliniat faptul că împreună cu colegii săi au discutat cu Rădoi căruia i-au transmis toată susținerea lor.

Am fost surprins, nu mă așteptam, dar lucrul ăsta nu a afectat vestiarul, chiar ne-a unit mai tare. Am început să discutăm despre asta, am încercat să avem o discuție cu Mister și să-i transmitem toată susținerea noastră și că ne dorim să fie alături de noi și mai departe și asta nu ne-a afectat”, a declarat Vlad Chiricheș.

Chiricheș, dezamăgit de lipsa fanilor la meciul cu Islanda

Din cauza noilor restricții impuse de autoritățile din România, ca urmare a situației sanitare din țara noastră, meciul România – Islanda se va juca fără spectatori în tribune. Vlad Chiricheș a declarat în cadrul conferinței de presă, că lipsa fanilor din tribune va atârna greu în soarta partidei cu nordicii.

Cred că suntem dezavantajați, pe noi publicul ne împinge de la spate, ne-a ajutat de fiecare dată. E păcat că nu am reușit să facem ceva și să jucăm cu spectatori. Asta este, trebuie să câștigăm și fără ei”, a spus Vlad Chiricheș.

Căpitanul României este încrezător în șansele de calificare la Campionatul Mondial din 2022

Vlad Chiricheș a vorbit și despre șansele României de a ajunge la Campionatul Mondial din 2022. Căpitanul consideră că în ultimele partide, echipa României a jucat bine. Chiricheș a subliniat faptul că la echipa națională s-a format un grup foarte unit care merită să ajungă la turneul final.

Dacă ne uităm în ultima perioadă,echipa națională a început să joace mult mai bine, să aibă rezultate bune. Cred că s-a închegat un grup și suntem mult mai puternici.

Dacă vom ajunge la baraj este clar că merităm, iar dacă trecem de meciurile de baraj vom merita să ajungem la Mondial și calitățile României pentru un CM decent sunt unitatea de grup, calitatea individuală, avem jucători talentați. Sperăm să se vadă și la următoarele meciuri și să câștigăm”, a declarat Vlad Chiricheș.