Andrei Vlad, sfătuit să plece de la FCSB după ce a pierdut postul de titular. “Mai intră dacă e Târnovanu suspendat”

Octavian Vasilescu / 06.05.2022, 11:16
Andrei Vlad, sfătuit să plece de la FCSB după ce a pierdut postul de titular. “Mai intră dacă e Târnovanu suspendat”

Portarul Andrei Vlad (23 de ani) a fost tras pe linie moartă la FCSB, iar Bogdan Stelea (54 de ani) spune că acesta nu va mai apăra prea curând acolo.

Andrei Vlad a pierdut primul 11 după meciul FC Argeș – FCSB, scor 1-0, când a gafat decisiv la golul adversarilor. Patronul Gigi Becali (63 de ani) a transmis că nu vrea să-l mai vadă în teren până la finalul sezonului, iar antrenorul Toni Petrea (47 de ani) s-a conformat.

Ce spune Bogdan Stelea despre Andrei Vlad

Ștefan Târnovanu (21 de ani) este portarul titular de la FCSB în acest final de play-off. Bogdan Stelea îl sfătuiește pe Andrei Vlad să plece cât mai repede de la FCSB:

E destul de greu să se mai întâmple ceva cu el la FCSB, doar dacă intră pe un anumit fond și nu mai există altă soluție.

Acum, Târnovanu apară și echipa poate câștiga campionatul. Andrei Vlad mai poate intra doar dacă Târnovanu e suspendat sau se accidentează”, a spus Bogdan Stelea, pentru Digi Sport.

Andrei Vlad a evoluat în 29 de meciuri oficiale în acest sezon și a închis poarta echipei în 11 jocuri. Ștefan Târnovanu a apărat în 10 meciuri, iar în opt dintre ele nu a primit gol!

Clasament play-off Liga 1

CFR Cluj are în acest moment două puncte avans față de principala urmăritoare, FCSB. În caz de egalitate la finalul sezonului, CFR Cluj va câștiga titlul în Liga 1.

Echipa antrenată de Dan Petrescu are patru titluri consecutive în Liga 1, iar acum vrea să obțină al cincilea trofeu consecutiv.

În runda cu numărul 8, CFR Cluj va juca pe terenul lui FC Argeș. Pentru FCSB urmează meciul „de foc” cu Universitatea Craiova. În tur, Universitatea Craiova a răpus FCSB, scor 2-0, pe Arena Națională.

  1. CFR Cluj – 51 pct.
  2. FCSB – 49 pct.
  3. Universitatea Craiova – 45 pct.
  4. FC Voluntari – 30 pct.
  5. Farul Constanța – 28 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.

FCSB va primi vizita celor de la CFR Cluj în ultima etapă din play-off. Sunt șanse mari ca meciul să se dispute la Buzău, pentru că Arena Națională se închide. FCSB încearcă să închirieze Stadionul Steaua, dar are șanse mici de reușită.