Anunțul lui Lionel Messi produce o undă de șoc în fotbalul mondial. Final de capitol în istoria fotbalului

Ștefănescu Dragoș 06.10.2022, 22:38
Anunțul lui Lionel Messi produce o undă de șoc în fotbalul mondial. Final de capitol în istoria fotbalului

Lionel Messi a făcut un anunț uluitor înaintea începerii Campionatului Modial din Qatar. Starul argentinain a explicat că acesta va fi ultimul său turneu final la care va mai juca.

Lionel Messi, anunț uluitor înaintea Campionatului Mondial din Qatar. ”Cu siguranță acesta va fi ultimul”

Campionatul Mondial din Qatar stă să înceapă iar marii jucători se pregătesc intens pentru competiția supremă.

Argentina este una dintre echipele favorite la cucerirea mareului trofeu. Echipa lui Lionel Messi a obținut rezultate extrem de bune în ultimii ani. Argentina nu a mai pierdut niciun meci din anul 2019, iar anul trecut a cucerit Copa America.

Lionel Messi (35 de ani) are ambiția de a câștiga pe final de carieră Cupa Mondială, singurul mare trofeu care-i lipsește din palmares. În cadrul unui interviu acordat presei din Argentina, Messi a dezvăluit că turneul final din Qatar va fi ultimul mondial la care va participa.

Da, cu siguranță, da. Mă simt bine din punct de vedere fizic, am făcut un pre-sezon foarte bun anul acesta, anul trecut nu am reușit să fac asta ținând cont cum s-a desfășurat totul, am început să mă antrenez târziu, am jucat fără ritm, campionatul începuse deja, apoi am mers la națională, când m-am întors m-am accidentat și nu am reușit să mă pun la punct”, a spus pentru Star+ citat de tn.com.ar.

Messi, încrezător în șansele Argentinei la Cupa Mondială din Qatar

Lionel Messi este cu siguranță jucătorul care poate duce naționala Argentinei spre marele trofeu din Qatar. În ciuda faptului că toată lumea vede naționala sud-americană printre favorite, Lionel Messi a fost rezervat în declarații. Totuși, starul lui PSG are mare încredere în naționala țării sale.

Ne aflăm într-un moment bun ținând cont de cum s-au desfășurat lucrurile, cu un grup extrem de periculos și puternic, însă la Mondial se poate întâmpla orice. Toate meciurile sunt extrem de dificile, de aceea un Campionat Mondial e atât de special, pentru că nu întotdeauna favoritele sunt cele care câștigă sau au parcursul așteptat.

Nu știu dacă suntem principalii candidați, însă Argentina e candidată mereu datorită istoriei sale, pentru ceea ce înseamnă în fotbal, în special datorită momentului în care ne aflăm, însă nu suntem favoriți, cred că există naționale mai bune”, a declarat Messi.

Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona. Singura condiție pusă de starul argentinian

În acest sezon, Lionel Messi (35 de ani) are evoluții excelente. În 11 meciuri, argentinianul a oferit 8 assist-uri și a marcat de 6 ori, fiind cel mai prolific om de la PSG. Contractul lui Messi cu formația pariziană expiră în vara viitoare, iar acesta ar putea reveni la Barcelona după cum anunță presa catalană.

Însuși președintele Barcelonei, Joan Laporta, a admis faptul că Messi ar putea reveni pe Camp Nou, mai ales dacă situația financiară a clubului se îmbunătățește. Se pare că starul argentinian ar fi impus o singură condiție pentru a se întoarce la Barcelona. Messi vrea ca Gerard Pique (35 de ani) să plece de la club. Cei doi nu au o relație deloc bună, aceasta fiind și mai mult stricată înaintea plecării lui Messi de la Barcelona. Se pare că Pique nu a văzut plecarea argentinianului ca pe o pierdere pentru club, ba din contră. ”Fără Leo, se va rezolva problema cu fair-play-ul financiar”, i-ar fi spus fundașul central președintelui Laporta. Întreaga discuție a ajuns la urechile lui Messi care a fost extrem de dezamăgit de atitudinea fostului său coleg. În aceste condiții, plecarea lui Pique este obligatorie ca Lionel Messi să poată reveni nestingherit la clubul său de suflet.