Secretul tactic al lui Erik Lincar, care ar putea să o distrugă pe Dinamo: „Știu asta. Așa pregătește el meciurile” VIDEO EXCLUSIV

Ștefănescu Dragoș / 27.05.2022, 20:39
Secretul tactic al lui Erik Lincar, care ar putea să o distrugă pe Dinamo: „Știu asta. Așa pregătește el meciurile” VIDEO EXCLUSIV

Invitat în cadrul emisiunii PlaySport Live, Cristi Pulhac a prefațat duelul de foc dintre Dinamo și U Cluj. Fostul fotbalist dinamovist a dezvăluit în exclusivitate pentru PlaySport.ro tactica adoptată de Erik Lincar la U Cluj. Pulhac consideră că ambiția și orgoliul tehnicianului sunt secretele succesului lui U Cluj din meciul tur.

Secretele tactice ale lui Erik Lincar, divulgate de Cristi Pulhac

În prima manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1, Universitatea Cluj a reușit să o învingă pe Dinamo cu scorul de 2-0. Astfel, în returul din Ștefan cel Mare formația roș-albă va avea o misiune extrem de grea. Duminică seară, Dinamo este obligată să întoarcă scorul pentru a evita o retrogradare rușinoasă în Liga a 2-a.

Invitat în cadrul emisiunii PlaySport Live, Cristi Pulhac a prefațat meciul de duminică seară dintre Dinamo și U Cluj. Fostul fotbalist dinamovist a dezvăluit care sunt secretele tacticii lui Erik Lincar. Pulhac a explicat că ambiția și orgoliul lui Lincar și-au pus amprenta pe jocul lui U Cluj. Mai mult, el pregătește extrem de bine fiecare partidă, fiind un antrenor modern.

Lincar pregătește foarte bine meciurile. Este foarte ambițios și orgolios. Este un antrenor foarte bun. El vrea ca la antrenament să fii ok și apoi la meci. Este un antrenor modern. Erik Lincar nu este genul de antrenor care să se lase umilit. Probabil stă bine și financiar. Nu ar face compromisuri niciodată.

Eu cred ca Lincar a scos cam tot ce a putut din echipa asta (U Cluj). Au jucat bine pe parcursul sezonului, pe final au scârțâit puțin”, a spus Cristi Pulhac în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Cristi Pulhac, previziune sumbră pentru Dinamo. ”Dacă stăm 5 ani să revină în prima ligă nu e tocmai bine”

Cristi Pulhac este convins că dacă Dinamo retrogradează în Liga a 2-a va avea probleme foarte mari să revină. Totuși, Pulhac s-a arătat încrezător în șansele echipei roș-albe de a întoarce scorul de la Cluj. Fostul fotbalist știe că suportul necondiționat al fanilor poate fi cheia victoriei lui Dinamo în fața lui U Cluj.

Să aștept iar 5 ani să văd Dinamo în prima ligă…Nu știu cât de bine ar fi pentru echipă să o ia de jos. Dacă rămâne în Liga 1 e altceva, chiar dacă sunt multe datorii, dar ar putea veni un investitor.

Înainte suporterii aveau și ce să ceară. Eram jucători care le puteam oferi mai mult. Este presiune doar pe  15% din lot. Pe Torje, Matei, Filip, Grădinaru. Restul pleacă. Te gândești totuși că retrogradezi cu o echipă de renume.

Părerea mea este că la meciul ăsta trebuie să-i susțină toată lumea pe jucătorii lui Dinamo. Sunt două echipe apropiate valoric. Fanii trebuie să pună presiune pe tot parcursul meciului. Dacă jucătorii vor simți publicul aproape le va da un impuls puternic.

În ciuda problemelor pe care le are Dinamo eu îmi doresc să rămână în prima ligă. Sunt optimist pentru meciul de duminică”, a declarat Cristi Pulhac în exclusivitate pentru PlaySport.ro.