Ce s-a întâmplat la puțin timp după ce Sorana Cîrstea și-a umilit public antrenorul. Organizatorii au făcut anunțul

Giosanu Catinca / 07.02.2021, 08:43
Ce s-a întâmplat la puțin timp după ce Sorana Cîrstea și-a umilit public antrenorul. Organizatorii au făcut anunțul

Sorana Cîrstea (locul 72 WTA) fost învinsă de americanca Ann Li. După înfrângerea Simonei Halep, de vineri, iubita lui Ion Ion Țiriac a luat și ea bătaie în sferturile de finală ale turneului Grampians Trophy (WTA 500). Nemulțumită de parcursul ei, jucătoarea și-a ieșit din minți, oferind imagini rar întâlnite. Ce s-a întâmplat la puțin timp după ce Sorana Cîrstea și-a umilit public antrenorul?

Sorana Cîrstea a fost învinsă de americanca Ann Li

Sorana Cîrstea a fost învinsă, la Melbourne, cu scorul de 6-3, 6-1.Sportiva a ajuns în sferturile de finală ale turneului Grampians Trophy (WTA 500), dotat cu premii totale de 235.820 dolari.

Românca a început bine meciul. În primă fază, Cîrstea a condus cu 2-0. Ulterior însă, ea a început să comită din ce în ce mai multe greșeli neforțate, iar americanca Ann Li a revenit și s-a impus clar, 6-3, 6-1.

Cîrstea a fost învinsă după 61 de minute. Pentru prestația sa, jucătoarea în vârstă de 30 de ani va primi un cec de 8.770 de dolari. Pe lângă bani, iubita lui In Ion Țiriac va primi și 100 de puncte WTA.

Sorana Cîrstea a cerut sancţionarea propriului antrenor, după ce Adrian Cruciat a încercat să-i transmită câteva sfaturi din tribună
Sorana Cîrstea a cerut sancţionarea propriului antrenor, după ce Adrian Cruciat a încercat să-i transmită câteva sfaturi din tribună

Decizia luată de organizatori, la puţin timp după ce Sorana Cîrstea și-a umilit public antrenorul

Final de turneu pentru Sorana Cîrstea! Organizatorii de la Grampians Trophy au făcut anunțul!

La scurt timp după încheierea partidelor din sferturi, organizatorii turneului WTA 500 au luat o decizie surprinzătoare. Ei au anunțat că ultimul act al întrecerii nu se va mai disputa. Oficialii au luat această hotărâre din cauza întârzierilor din programare. Acestea se datorează faptului că un angajat al hotelului de carantină al sportivilor a fost testat pozitiv cu noul virus.

Cu toate acestea, semifinalele vor avea loc, duminică. Protagoniste vor fi Maria Sakkari şi Anett Kontaveit şi Jennifer Brady – Ann Li.

Grampians Trophy, turneu de categorie WTA 500, a fost creat exclusiv pentru jucătoarele care au stat în carantină înainte de Australian Open.

Înfrângere dureroasă pentru Simona Halep

Simona Halep a suferit și ea o înfrângere dureroasă, la propriu. Numărul 2 mondial a acuzat dureri de spate și a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 6-1, de rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 9, în sferturile de finală ale Gippsland Trophy.

Se pare că sportiva din Constanța are dureri în zona lombară din cauza aerului condiţionat.

Mi-a fost greu puţin din cauza aerului condiţionat. Am simţit dureri în zona lombară, iar muşchiul a fost puţin blocat, dar am urmat un tratament azi-noapte şi mă simt mai bine acum. Nu e nimic periculos. M-am obişnuit deja cu durerea pentru că se întâmplă când îmi este frig. Am avut aceeaşi durere anul trecut la Roland Garros pentru că este frig afară, aşa că nu sunt foarte îngrijorată, dar am grijă de această durere”, a declarat Halep.