FOTO. Femeia care se iubește cu Patrick Mouratoglou confirmă relația cu antrenorul Simonei Halep

Ștefănescu Dragoș / 21.09.2022, 18:56

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a luat prin surprindere pe toată lumea. Se pare că despărțirea celor doi a pus-o în alertă pe soția lui Patrick Mouratoglou. Antrenorul francez a vrut însă să spulbere orice urmă de interpretare. El a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de soția sa și cei doi copii pe care îi au împreună.

Patrick Mouratoglou, mai fericit ca oricând alături de soția sa și cei doi copii pe care îi au împreună

Vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a uimit pe toată lumea, mai ales că cei doi urmau să se cunune religios peste doar două luni. Despărțirea s-a produs după aproape un an de la cununia civilă.

Se pare că divorțul Simonei Halep a pus-o în alertă pe soția lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu se teme ca românca să nu dezvolte o relație de iubire cu antrenorul francez. În 2013, acesta a divorțat de a doua sa soție, Clarisse, și a început la scurt timp colaborarea cu Serena Williams. Cei doi au colaborat timp de 10 ani, dar au avut și o relație de iubire în această perioadă. În plus, Mouratoglou este recunoscut ca fiind un mare cuceritor, el având la activ trei mariaje.

Pentru a nu lăsa loc la niciun fel de interpretări, Patrick Mouratoglou a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie sugestivă. Francezul s-a fotografiat alături de soția sa și cei doi copii, toți fiind extrem de fericiți.

Ada Obilu, avertisment dur pentru Simona Halep

Divorțul Simonei Halep a produs neliniște soției lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu își simte căsnicia în pericol și le-a transmis prietenelor sale că nu va accepta ca soțul său să aibă o relație cu Simona. Mai mult, doamna Mouratoglou vrea ca soțul său să încheie colaborarea cu marea noastră campioană.

D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu.

Patrick Mouratoglou, mesaj cu subînțeles după divorțul Simonei Halep

În ziua în care Simona Halep și Toni Iuruc au pus capăt mariajului lor, Patrick Mouratoglou a transmis un mesaj plin de subînțeles. Francezul a revenit astfel în mediul online după o pauză de câteva săptămâni.

Regula este să lovești în cross pentru a te apăra, dar uneori în tenis este important să surprinzi adversarul, pentru a crea o oportunitate. Sunt necesare reguli. Încălcarea regulilor este de asemenea necesară, câteodată şi mai mult decât orice altceva, la momentul potrivit”, a scris Patrick Mouratoglou pe rețelele de socializare.