Marius Șumudică a devenit activ pe rețelele de socializare. Primele mesaje postate și ce le-a promis fanilor: „Niciodată nu se va întâmpla asta”

Robert Zanfir / 22.12.2021, 16:16
Marius Șumudică a devenit activ pe rețelele de socializare. Primele mesaje postate și ce le-a promis fanilor: „Niciodată nu se va întâmpla asta”

În mare pericol la Malatyaspor, unde a adunat 7 meciuri fără victorie, Marius Șumudică și-a deschis cont pe rețelele de socializare. Antrenorul a devenit foarte activ și chiar le-a transmis fanilor câteva mesaje înaintea partidei cu Kayserispor.

Malatyaspor a ajuns la 7 partide consecutive fără victorie, din care două remize și cinci eșecuri. Echipa lui Marius Șumudică s-a afundat, astfel, în subsolul clasamentului, iar fanii au ieșit pe străzi și i-au cerut demisia.

Marius Șumudică a devenit activ pe rețelele de socializare. Primele mesaje postate

Eșecul cu Rizespor, 0-1, nu a dus la îndepărtarea lui Marius Șumudică de pe banca celor de la Matalyaspor, deși antrenorul român primise o ultimă șansă din partea bașkanilor. Tehnicianul a intenționat să își dea demisia în urma cu două etape, dar a fost întors din drum de șefii clubului.

Marius Șumudică încearcă acum să fie cât mai apropiat de fanii lui Malatyaspor. Românul a decis să își deschidă cont pe Twitter, unde a devenit foarte activ.

Salutări tuturor fanilor. Mâine este o finală pentru noi, avem nevoie de fanii alături și, împreună, să obținem o victorie importantă.

Ce vreau să spun este că, până acum, nu am simțit pe nimeni împotriva mea. Nimeni n-a strigat lucruri urâte despre Șumudică, staff sau jucători
Marius Șumudică, pe contul de Twitter.

Deși susține că nu a fost contestat de către fani, aceștia au cerut plecarea românului imediat după eșecul de la Rizespor. Presa din Turcia a prezentat imaginile cu suporteri care au manifestat împotriva tehnicianului, dar și a șefilor.

Marius Șumudică, promisiune pentru fani

Pentru Malatyaspor urmează meciul cu Kayserispor, fosta echipă a românului. Marius Șumudică nu este ajutat nici de program.

Pentru Malatya urmează partida cu Fenerbahce, ultima din campionat, în acest an, iar 2022 va fi început cu o deplasare pe terenul liderului de la Trabzonspor.

„Eu am un respect imens pentru fanii echipei și vă promit că vom fi bine și niciodată Malatya, cu Șumudică antrenor, nu va retrograda.

Trebuie să aveți încredere, dăm tot ce avem mai bun pentru echipa noastră, orașul nostru și fanii noștri. În vară, vom fi fericiți că suntem în prima ligă și, veți vedea, dacă vom continua împreună, Malatya va avea un sezon mai bun. Toate cele bune, vă iubesc și avem nevoie de voi”, a transmis Marius Șumudică.

19 este locul ocupat de Malatyaspor, care are doar 14 puncte din 17 meciuri jucate în acest sezon de Super Lig.