Naționala României, două meciuri amicale în primăvară! Cine sunt adversarele „tricolorilor”

Ștefănescu Dragoș / 14.01.2022, 15:39
Naționala României, două meciuri amicale în primăvară! Cine sunt adversarele „tricolorilor”

Naționala României nu are încă selecționer, dar are stabilite primele meciuri amicale în primăvară. Înaintea partidelor din Liga Națiunilor, care încep în iunie, ”tricolorii” vor disputa în martie două meciuri de pregătire.

Naționala României, două meciuri amicale în luna martie

În ciuda faptului că nu are încă selecționer, naționala României are stabilit deja programul meciurilor amicale din această primăvară. ”Tricolorii” vor înfrunta Grecia și Israel înaintea meciurilor oficiale din Liga Națiunilor.

România va înfrunta naționala Greciei pe 25 martie, pe stadionul Steaua din București. Ultimul duel al ”tricolorilor” cu elenii a avut loc în preliminariile EURO 2016,  în septembrie 2015, scor 0-0.

Pe 29 martie, România va juca în deplasare cu Israel. Precedenta înfruntare dintre cele două echipe naționale datează din 2018. Partida amicală s-a jucat la Netanya și a fost câștigată de ”tricolori” cu scorul de 2-1.

Orele de începere pentru cele două meciuri, precum și localitatea de disputare a partidei din Israel vor fi stabilite și comunicate ulterior.

Programul meciurilor României în Liga Națiunilor

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 11 iunie 2022: ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)
  • 14 iunie 2022: ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 26 septembrie 2022: ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (ora 21:45)

Ladislau Boloni ține în suspans FRF

După câteva zile de discuții și mai multe runde de negocieri, Ladislau Boloni și FRF încă nu au ajuns la un acord. Tehnicianul pare încă nehotărât și nu a dat un răspuns final oficialilor federației. Astfel, suspansul din jurul postului de selecționer se menține la cote ridicate și în următoarea perioadă.

Până acum, Ladislau Boloni a refuzat să facă vreo declarație referitoare la negocierile pe care le poartă cu FRF. Tehnicianul a vorbit recent despre această situație, nelăsând totuși loc de interpretări.

Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să explodeze totul.

Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea”, a transmis antrenorul, conform Gsp.

Mihai Stoica, dezamăgit de eșecul negocierilor dinre FRF și Boloni

Mihai Stoica a reacționat extrem de dur la adresa celor de la FRF, după ce negocierile dintre Răzvan Burleanu și Ladislau Boloni s-au blocat. Managerul FCSB, un susținător al fostului mijlocaș din Ghencea, este convins că naționala va avea de pierdut în urma acestei telenovele.

Îmi vine să scot lavaliera, să o trântesc și să plec din emisiune. Nu o să o fac, dar refuzul ăsta nu e ce trebuie… Nu cred că o să știm niciodată motivele din spatele deciziei.

Dacă durata contractului e problema, atunci FRF ar fi trebuit să-i acorde lui Loți atâția ani cât voia”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.