Reacție rapidă a lui Gigi Becali după ce Universitatea Craiova a cerut control antidoping înainte de meciul cu FCSB

Moldoveanu Camelia / 29.03.2021, 21:56
Reacție rapidă a lui Gigi Becali după ce Universitatea Craiova a cerut control antidoping înainte de meciul cu FCSB

Gigi Becali își apără jucătorii de la FCSB, după ce Universitatea Craiova a cerut control antidoping înainte de meci. „Să vină și la Palat”, a strigat latifundiarul indignat.

Gigi Becali se vede victorios

Finanțatorul Mihai Rotaru a solicitat testarea jucătorilor din echipa adversă. Mai mult decât un control obișnuit, patronul Universității Craiova vrea ca jucătorii FCSB să fie testați și la baza de antrenament din Berceni.

Jucătorii FCSB testați antidoping în meciul cu Universitatea Craiova
Jucătorii FCSB testați antidoping în meciul cu Universitatea Craiova

La auzul acestor cerințe, Gigi Becali a sărit în apărarea echipei sale și a spus să pot veni oltenii cu controlul chiar și la Palat. Patronul FCSB este de părere că o să-i învingă oricum pe jucătorii din Bănie.

Să facă ce vor ei! Dacă o vor face conform regulamentului, atunci nu am nimic împotrivă. Dar mie nu îmi place circul și nu mă interesează aceste acțiuni ale lor.

Din partea mea ei pot să vină chiar și la mine la Palat să ne controleze, dacă tot este vorba de circ…V-am spus încă de la început că mie nu îmi place circul. Ce credeți că vor descoperi la noi?”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Sport.

Gigi Becali este de părere că meciul ar trebui să se ducă mai întâi în teren și că circul dinaintea înfruntării n-ar trebui să existe. Cu toate acestea, latifundiarul nu are nimic împotrivă ca jucătorii FCSB să fie testați antidoping. Universitatea Craiova este dispusă să suporte cheltuielile pentru ambele testări.

Eu zic să jucăm pe teren și să lăsăm acest circ înainte de meci. Dar, dacă ei vor cere acest control și vor face totul conform regulamentului atunci noi îi așteptăm. Eu nu am nimic împotrivă. Știu că miza acestui meci este mare, dar stați liniștiți că tot îi vom bate și cu această presiune pusă de ei”

Gigi râde de Dinamo, în scandalul ”Cocaina”

Probabil că testele solicitate de Universitatea Craiova vin în urma scandalului „Cocaina” de la Dinamo. Atacantul lui Dinamo, Magaye Gueyear fi fost prins dopat cu cocaină la testarea realizată după meciul cu FCSB, câștigat de ”câini” cu 1-0, în optimile Cupei României, pe 10 februarie.

Magaye Gueye, jucătorul celor de la Dinamo, depistat pozitiv cu cocaină
Magaye Gueye, jucătorul celor de la Dinamo, depistat pozitiv cu cocaină

Controlul antidoping a fost făcut după ce suporterii din programul ”Doar Dinamo București” (DDB) au solicitat public acest lucru. Dinamoviștii erau ferm convinși că jucătorii lui Gigi Becali vor fi prinși pe picior greșit. Așa se face că Agenția Națională Antidoping a trimis o echipă în Ștefan cel Mare.

Dinamo cere antidoping că Steaua se droghează. Când s-a tras la sorți, dacă iei 10 jucători de la FCSB, trebuie să iei 10 și de la echipa adversă. Și l-a luat și pe ăla al lor (n.r. Magaye Gueye) și se drogase. Ați văzut cum face Dumnezeu? Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea.”, a declarat Gigi Becali, într-o intervenție la Realitatea Plus.