Secretul Simonei Halep scos la iveală de Ion Țiriac: „Toate fetele astea din Top 10 au primit câte una”

Ștefănescu Dragoș / 06.10.2021, 14:36
Secretul Simonei Halep scos la iveală de Ion Țiriac: „Toate fetele astea din Top 10 au primit câte una”

Simona Halep a reușit în ultimii ani performanțe uluitoare în tenisul mondial. Marea noastră campioană a fost recompensată pe măsură pentru succesele ei. Miliardarul Ion Țiriac a scos la iveală secretul Simonei Halep în materie de bolizi de lux.

Secretul Simonei Halep scos la iveală de Ion Țiriac

Simona Halep (17 WTA) este de mulți ani în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume. Performanțele excepționale în turneele WTA i-au adus recunoașterea mondială. În afara satisfacțiilor sportive, Simona a câștigat pe parcursul timpului nenumărate premii. Sponsorii anumitor turnee obișnuiesc să ofere sportivilor de top premii constând în mașini de lux.

De curând, Ion Țiriac a povestit că Simona Halep a primit în ultimii ani mai multe mașini de lux, de la sponsorii turneelor de tenis. Miliardarul a explicat că grație faptului că s-a aflat în top 10 al celor mai bune jucătoare, Simona a primit la unele turnee câte o mașină, doar pentru prezența sa. Marca preferată de marea noastră campioană este Porsche. Simona deține mai multe modele ale mărcii germane, în colecția sa.

Pe lângă premii, mai iei o garanție care te duci acolo! Garanția lui Becker era un milion, la Federer s-au făcut două milioane! Porsche, în loc să dea o garanție la toată treaba asta, spune: ”Domne, dacă sunteți în primele 10, aveți dreptul să vă facem cadou câte un Porsche, în niște limite oarecum normale”.

Nu poți să îl iei cu roți de aur sau cu nu știu ce! Deci toate fetele astea care au fost în Top 10 atâția ani de fiecare dată au primit câte un Porsche! Din câte știu eu, Simona nu a vândut niciunul, le are pe toate! Ba avea și în muzeu unul sau două. Cred că e mult mai inteligent sistemul ăsta al Porsche, decât să plătești pe una sau pe alta la un turneu din ăsta WTA 500”, a spus Ion Țiriac.

Simona Halep revine la Indian Wells

Simona Halep (17 WTA) revine după o lună de pauză în circuitul WTA. Românca va participa în următoarea perioadă la turneul de la Indian Wells. În primul tur Simona nu va juca, fiind cap de serie. În turul al doilea constănțeanca o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Marta Kostyuk (58 WTA) și Shuai Zhang (48 WTA). Dacă va trece în turul trei, Halep are șanse mari să o întâlnească pe Emma Răducanu, cap de serie nr. 17. Sportiva britanică o va întâlni în turul doi pe câștigătoarea meciului dintre Maria Camila Osorio Serrano (71 WTA) și Aliaksandra Sasnovich (100 WTA).