Craiova, ofertă de 200.000 de euro pentru un dinamovist. Ce răspuns i-au dat șefii spanioli

Mihai Rosoiu 23.12.2020, 09:48
Craiova, ofertă de 200.000 de euro pentru un dinamovist. Ce răspuns i-au dat șefii spanioli

Oltenii caută soluții pentru a-și întări lotul în iarnă. Rezultatele slabe din ultima parte a anului i-au făcut pe șefi să caute soluții în curtea rivalelor. Universitatea Craiova a făcut o ofertă de 200.000 de euro pentru un dinamovist, însă au primit răspuns negativ. Mihai Rotaru a negociat cu actualii acționari ai lui Dinamo, dar cele două părți nu au ajuns la un acord.

Craiova, ofertă de 200.000 de euro pentru un dinamovist

În ciuda problemelor financiare care macină clubul din Ștefan cel Mare, spaniolii nici nu au vrut să audă. Cu contracte neonorate și scandal între acționari, Dinamo refuză bani. Bani buni, dacă ne gândim că din septembrie și până acum, Pablo Cortacero nu a virat nici un cent în conturi. Profitând de haosul financiar al bucureștenilor, Mihai Rotaru a vrut să dea lovitura.

Șeful Universității Craiova a pus pe masă 200.000 de euro pentru transferul unui jucător important al „câinilor”. Juan Camara a fost una dintre țintele alb-albaștrilor în această iarnă. Din păcate pentru ei, oltenii s-au lovit de un refuz catagoric al celor de la Dinamo. Discuțiile pe marginea transferului lui Camara s-au purtat la începutul lunii octombrie,

Propunere în ultima zi de transferuri

Craiova l-a dorit pe Camara în luna octombrie, Pe 4 ale lunii, pe adresa clubului bucureștean a sosit oferta. Răspunsul a venit aproape instantaneu, iar acesta a fost negativ. Însuși Mihai Rotaru a povestit episodul negocierilor cu Dinamo pentru transferul lui Juan Camara.

Juan Camara (în dreapta) a fost una dintre țintele Craiovei
Juan Camara a fost una dintre țintele Craiovei

„Am făcut o ofertă oficială, pe 4 octombrie, de 200.000 de euro, pentru un jucător de la Dinamo. A fost refuzată. Am întrebat care e motivul, dacă e suma prea mică sau că nu vor să ne dea nouă. Spaniolii au zis că ambele”, a dezvăluit șeful Craiovei la Digi Sport, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”.

S-a vorbit despre trecerea lui Sorescu în Bănie

La vremea respectivă au exista informații despre un transfer al unui dinamovist la Craiova. Numele lui Camara nu a fost vehiculat niciodată. În schimb, în mass-media s-a vorbit atunci despre Deian Sorescu. Craiova a făcut o ofertă de 200.000 de euro pentru un dinamovist, însă nu pentru Sorescu. Informația a fost furnizată tot de Mihai Rotaru:

„Camara e aflat sub contract cu Dinamo, nu e în regulă să vorbim despre el. Nu era vorba de Sorescu în octombrie”, a declarat Mihai Rotaru, în cadrul aceleasși emisiuni televizate.

Odată cu redeschiderea perioadei de transferuri, Craiova va încerca să își întărească lotul. Rezultatele modeste din ultima parte a anului anunță schimbări importante în Bănie. Corneliu Papură ar putea fi înlăturat din fruntea staff-ului tehnic, iar la nivel de lot am putea asista la modificări masive.

Urmăriți Playsport.ro și pe